about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

انتشار شده در تاریخ

رایانه‌هایی که با آب‌کار می‌کنند

به گزارش پایگاه خبری نیچر، محققان دانشگاه استنفورد آمریکا در حال ساخت گروه کاملاً جدیدی از رایانه‌ها هستند.

این محققان رایانه‌ای ابداع کرده‌اند که با استفاده از فیزیک منحصربه‌فرد حرکت قطرات آب‌ کار می‌کند.

هدف این محققان طراحی دسته جدیدی از رایانه‌هایی است که می‌توانند ماده فیزیکی را به‌دقت کنترل و دست‌کاری کنند.

مانو پراکاش (Mano Perkash)، استادیار مهندسی زیستی دانشگاه استنفورد، در مورد این پروژه تحقیقاتی می‌گوید: «رایانه ابداعی آنها یک رایانه هماهنگ یا به عبارتی یک ساعت رایانه‌ای است اما چیزی که آن را خاص می‌کند این است که این رایانه می‌تواند هم اطلاعات و هم ماده فیزیکی را دست‌کاری و پردازش کند و با استفاده از فیزیک حرکت قطرات آب‌کار می‌کند.»

پراکاش در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد: «ما اکنون برای پردازش اطلاعات از رایانه‌های دیجیتالی استفاده می‌کنیم اما هدف ما رقابت با رایانه‌های الکترونیکی نیست بلکه هدف ما ساخت گروه کاملاً جدیدی از رایانه‌هایی است که به‌دقت می‌توانند ماده فیزیکی را کنترل و دست‌کاری کنند.»

این رایانه که با آب‌کار می‌کند از یک مادربرد در حال چرخش استفاده می‌کند که از اسلایدهای شیشه‌ای و میله‌های آهنی کوچک ساخته‌شده است.

هر بار که مادربرد می‌چرخد، میدان الکترومغناطیسی می‌چرخد و باعث می‌شود که قطرات کوچک آب به نانو ذرات مغناطیسی القاء شوند. همان‌طور که این ساعت به چرخش خود ادامه می‌دهد قطرات آب در یک‌زمان، یک گام جلو می‌روند که این روند، پایه این ساعت رایانه‌ای را تشکیل می‌دهد.

سیستم رایانه‌ای ابداعی این محققان بسیار کوچک است و مکانیسم ساعت آن‌ها بسیار ساده و به ظاهر بدون اشتباه است.

محققان اکنون در حال ساخت این مادربردها برای استفاده عموم هستند. با این امید که گروهای علمی دیگر بتوانند اپلیکیشن‌های جدیدی برای ساعت آبی آنها بسازند تا بتوانند انواع جدید از رایانه‌های فیزیکی را بسازند.

جزئیات این مطالعه در مجله «journal Nature Physics» منتشرشده است.

 

منبع: خبرگزاری ایرنا

تازه ترین ها
خروج
1404/04/31 - 15:35- اروپا

خروج استارتاپ‌های آلمانی از این کشور

از هر چهار استارتاپ آلمانی، یک استارتاپ ممکن است به دلیل کمبود سرمایه، کشور را ترک کند.

تبدیل
1404/04/31 - 14:34- هوش مصنوعي

تبدیل چت جی‌پی‌تی به یک همکار دیجیتال

چت جی‌پی‌تی از یک ربات گفتگو به یک همکار دیجیتال تبدیل می‌شود.

کمبود
1404/04/31 - 14:06- هوش مصنوعي

کمبود مواد معدنی در گسترش هوش مصنوعی

کمبود مواد معدنی حیاتی، گسترش پایدار هوش مصنوعی را به چالش می‌کشد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.