about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

راه‌اندازی کمپین مخرب علیه ارتش اوکراین

کارشناسان معتقدند که حملات اسپیر فیشینگ اخیر علیه ارتش اوکراین، بخشی از کمپین جاسوسی سایبری دشمنان این کشور است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ارتش و دولت اوکراین، با حملات اسپیر فیشینگ به عنوان بخشی از عملیات جاسوسی سایبری مبتنی بر حذف نرم‌افزارهای مخرب قدرتمند هدف قرار گرفته‌اند.

این حملات فیشینگ به‌وسیله محققان شرکت امنیت سایبری «FireEye»، با جزئیات بیان شده‌اند. بدافزار، احتمالاً با هدف نظارت بر اطلاعات مربوط به منافع نظامی و سیاسی دولت اوکراین ارسال شده است.

ایمیل‌های مخرب با جمله اصلی «SPEC-20T-MK2-000-ISS-4.10-09-2018STANDARD»، در پوشش یک شرکت دفاعی بریتانیایی و با پیشنهاد توسعه همکاری با شرکای اوکراینی، تلاش در متقاعد ساختن قربانیان برای باز کردن فایل‌های فیشینگ داشتند.

فرستنده ایمیل‌ها، اهداف خود را به دانلود پیوستی با نام فایل «Armtrac-Commercial.7z» و سپس دانلود یک فایل زیپ دعوت می‌کردند که محتوای آن 2 کلمه و یک فایل مخرب «LNK» بود.

دولت اوکراین مرتباً با حملات سایبری روبرو می‌شود، اما عامل تهدید پشت این کمپین ظاهراً به‌طور انحصاری بر این کشور تمرکز دارد. محققان بر این باورند که این حمله به‌وسیله گروه مستقر در جمهوری خلق لوهانسک (LPR) هدایت می‌شود که پس از تحولات سیاسی در سال 2014 استقلال خود را اعلام کرد. اگرچه این گروه قدرت یک کشور را ندارد، اما کمپین نشان می‌دهد که گروه‌های کوچک‌تر می‌توانند همچنان باعث راه‌اندازی حملات بدافزاری نوظهور و پیچیده شوند.

جان هالتکوئیست (John Hultquist)، مدیر تجزیه‌وتحلیل اطلاعات شرکت امنیتی FireEye، در این مورد گفت:

درحالی‌که جاسوسی سایبری به‌طور منظم به عنوان ابزار قدرت دولتی مورد استفاده قرار می‌گیرد، این قابلیت به دولت‌ها محدود نمی‌شود.

هالتکوئیست در ادامه اظهار داشت:

همان‌طور که عوامل جدید دولتی به‌طور منظم وارد این مسیر می‌شوند، بسیاری عوامل وابسته به دولت نیز به ناچار توانایی‌های خود به‌خصوص موارد دارای منابع پشتیبان دولتی یا کنترل اسمی قلمرو را توسعه خواهند داد.

محققان هشدار می‌دهند که حملات هنوز ادامه دارند. مهاجمان به توسعه عملیات‌ خود و ظهور رویکرد تعاملی در کمپین‌ها ادامه می‌دهند.
 

تازه ترین ها
ائتلاف
1404/11/23 - 19:03- هوش مصنوعي

ائتلاف جهانی خواستار ممنوعیت ابزارهای برهنه ساز هوش مصنوعی شد

ائتلاف جهانی خواستار ممنوعیت ابزارهای برهنه ساز هوش مصنوعی به دلیل نگرانی از ایمنی کودکان شد.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

اهدا
1404/11/23 - 17:07- هوش مصنوعي

اهدا ۲۰ میلیون دلار به یک گروه سیاسی آمریکایی توسط آنتروپیک

شرکت آنتروپیک ۲۰ میلیون دلار به یک گروه سیاسی آمریکایی حامی مقررات هوش مصنوعی اهدا خواهد کرد.