about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

شرکت روس تلکام خطوط جدیدی از ارتباطات فیبر نوری در روسیه راه‌اندازی می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت روس تلکام روسیه در نظر دارد خطوط جدیدی از ارتباطات فیبر نوری را از مرزهای غربی تا مرزهای شرقی روسیه احداث کند. 

این شرکت قصد دارد بر اساس پروژه جدید که ترانزیت اروپا-آسیای نسل جدید (TEA NEXT) نام‌گذاری شده است طی سال‌های 2023 تا 2024 جهت سازمان‌دهی کانال‌های ارتباطی میان اروپا و آسیا خدمات جدیدی به بازار عرضه کند. 

در سایه این طرح مشتریان قادر خواهند بود از زیرساخت‌های فیبرهای تاریک برای مدت‌زمان طولانی 20 تا 25 سال استفاده کرده و تجهیزات DWDM اختصاصی خود را در طول محور خطوط جدید ارتباطات فیبر نوری مستقر سازند. 

این طرح قابلیت‌هایی از سیستم ترانزیت را ارائه می‌کند که در هیچ‌یک از خطوط زمینی موجود در دسترس نبوده و در مدل‌های تجاری خطوط ارتباطی بین‌قاره‌ای و زیردریایی بسیار مورداستفاده قرار می‌گیرند. 

برای اجرای این طرح روس تلکام شرکت جدیدی به نام «اطلس» تأسیس کرده و بانک مرکزی فدراسیون روسیه، گروهی از سرمایه‌گذاران خارجی و اپراتورهای مخابراتی شرکای راهبردی و مالی آن خواهند بود. 

ظرفیت طرح خطوط جدید 96 فیبر تاریک خواهد بود که توسط اپراتورهای مخابراتی بین‌المللی و شرکت‌های بین‌المللی OTT به‌عنوان منبع ترانزیت برای برقراری ارتباط بین آسیا و اروپا و توسط اپراتورهای روسی جهت استفاده در روسیه مورداستفاده قرار خواهد گرفت.

ناتالیا کروچکووا (Natalia Kryuchkova) معاون شرکت روس تلکام در امور ارتباطات مخابراتی در این خصوص اعلام کرد:

زیرساخت خطوط ارتباطات فیبر نوری اپراتورهای روسیه از غرب تا شرق در سال‌های 1990 تا 2000 راه‌اندازی شده و در بازه 5 تا 10 سال نیازمند تعویض و یا نوسازی اساسی خواهد بود. براین اساس، تا زمان احداث TEA NEXT منابع نوری زیرساخت «روس تلکام» نه‌تنها توسط خود شرکت، بلکه بسیاری از اپراتورهای روسیه مورداستفاده خواهند گرفت.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/09/25 - 10:51- هوش مصنوعي

حمله سایبری مرتبط با هوش مصنوعی به شرکت‌های پرتغالی

بر اساس گزارشی که روز دوشنبه توسط شرکت تخصصی بیمه هیسکاکس منتشر شد، تقریباً نیمی (۴۸ درصد) از شرکت‌های کوچک و متوسط پرتغالی طی یک سال گذشته هدف دست‌کم یک حمله سایبری مرتبط با استفاده از فناوری هوش مصنوعی قرار گرفته‌اند.

تعلیق
1404/09/25 - 10:46- آمریکا

تعلیق قرارداد فناوری آمریکا با بریتانیا

آمریکا قرارداد فناوری با بریتانیا را به حالت تعلیق درآورد.

حمله
1404/09/25 - 10:08- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت نفت دولتی ونزوئلا

شرکت نفت دولتی ونزوئلا، روز دوشنبه اعلام کرد که هدف یک حمله سایبری قرار گرفته است و افزود که عملیات این شرکت تحت تأثیر قرار نگرفته؛ هرچند چهار منبع آگاه گفتند که سامانه‌ها همچنان از کار افتاده‌اند و تحویل محموله‌های نفتی متوقف شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.