about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

راه‌اندازی فرماندهی سایبری جدید در آلمان

 

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ یک فرماندهی سایبری جدید در نیروهای مسلح آلمان تشکیل شده است که جایگاهی معادل ارتش، نیروی دریایی و نیروی هوایی دارد. وظیفه این فرماندهی، حفاظت از سامانه‌های فناوری اطلاعات و سامانه‌های تسلیحاتی در برابر حملات سایبری اعلام شده است.

 


نگرانی برنامه ریزان نظامی این است که جنگ‌های آینده با حملات سایبری به زیرساخت‌ها و شبکه‌های حیاتی، جاسوسی و خرابکاری گسترده آنلاین شروع خواهد شد. فرماندهی جدید سایبری و فضای اطلاعاتی ارتش آلمان که مقر آن در پایتخت سابق آلمان، بن قرار دارد، کار خود را با 260 کارشناس فناوری اطلاعات آغاز می‌کند و قرار است تا ماه جولای 2017 تعداد کارکنان نظامی و غیرنظامی آن به 13500 نفر برسد.

 


ژنرال لودویگ لاینهوس (Ludwig Leinhos) که فرماندهی این مرکز سایبری را بر عهده دارد، اعلام کرده است که آلمان نخستین عضو ناتوست که اینچنین مرکز دیجیتالی راه‌اندازی کرده است. لاینهوس ماموریت اصلی این مرکز را حفاظت از زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و سامانه‌های تسلیحاتی رایانه‌ای و همچنین نظارت بر تهدیدات آنلاین بیان کرده است. وی با بیان این که «برای دفاع از خود، باید از گزینه‌های حمله نیز آگاهی داشته باشیم. بین توسعه گزینه‌های تهاجمی و قابلیت‌های دفاعی ما مسابقه‌ای دائمی در جریان است.» بر توسعه قابلیت‌های تهاجمی در این مرکز تاکید کرد. البته مانند هر نوع ماموریت نظامی دیگر، هر گونه حمله سایبری همه‌جانبه در خارج از آلمان باید به تایید مجلس آلمان برسد. در عین حال، تامین امنیت سامانه‌های فناوری اطلاعات ملی و دولتی همچنان بر عهده وزارت کشور است و این وزارتخانه بر سازمان امنیت داخلی که به امور ضدجاسوسی می‌پردازد، نظارت می‌کند.

 


پس از هک شدن مجلس آلمان و ظن نهادهای امنیتی به دست داشتن روسیه در این حمله، دولت آلمان نسبت به موضوع امنیت سایبری حساس شده است. وزیر دفاع آلمان، اورسولا فون‌در لاین اظهار داشته است که در نه هفته نخست سال جاری، سامانه‌های فناوری اطلاعات ارتش آلمان بیش از 280.000 بار هدف حمله قرار گرفته‌اند.

 

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.