about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

مجتبی توانگر، رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس شورای اسلامی، گفته است تصمیم مسئولین دولت سابق برای مسدودکردن درگاه صرافی‌های داخلی ارز دیجیتال که فاقد اینماد هستند، خلاف قوانین موجود در نظام اعتباربخشی به مشاغل اینترنتی بوده و لازم است تا مجلس به این موضوع

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از فارس، توانگر در خصوص نامه روز گذشته خود به وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس‌کل بانک مرکزی و انتقاد از اجباری‌شدن اخذ اینماد برای کسب‌و‌کارهای اینترنتی، گفت:

هم اکنون ۱ میلیون کسب‌وکار اینترنتی در کشور احراز هویت شده‌اند و از خدمات بانکی استفاده می‌کنند. از این تعداد فقط ۶۰ هزار کسب‌وکار دارای اینماد هستند و قالب کسب‌وکارهایی که این مجوز را ندارند، قادر به دریافت آن بر اساس قواعد فعلی اینماد نیستند.

توانگر ادامه داد:

با افزایش سختی دریافت خدمات مالی ریالی به‌دلیل اجباری‌شدن نماد اعتماد برای کسب‌وکارهایی که هنوز مجوز تعریف‌شده‌ای ندارند، باعث خواهد شد رفع این نیازها توسط سایر ارزها با روش‌های غیررسمی انجام شده، از قدرت ریال کاسته شود و مالیات هم پرداخت نشود.

رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس افزود:

در نهایت سخت‌ترشدن ورود فعالین اقتصادی به اکوسیستم تجارت الکترونیک و همچنین فرار نوآوری از کشور می‌تواند بخشی از سایر پیامدهای منفی این تصمیم باشد.

او در خصوص ابلاغیه بانک مرکزی برای انسداد درگاه‌های پرداخت صرافی‌های داخلی ارز دیجیتال که اینماد ندارد نیز گفت:

تصمیم مسئولین دولت سابق خلاف قوانین موجود در نظام اعتباربخشی به مشاغل اینترنتی است. همچنین این تصمیم و رأی در حوزه اختیارات دولت‌مردان بوده است که این مهم دخالت و نظارت دقیق نمایندگان مجلس شورای اسلامی را می‌طلبد.

توانگر در بخش دیگری از سخنانش در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه آیا فشار بر پلتفرم‌های داخلی باعث ایجاد اخلال در حوزه اقتصاد دیجیتال و زیرزمینی شدن فعالیت‌ها و تبعات بعدی آن نمی‌شود، افزود:

اقتصاد و اکوسیستم اقتصاد دیجیتال با دستور مدیریت‌پذیر نیست. سالیان گذشته دستورات زیادی در جهت محدود‌کردن اقتصاد دیجیتال انجام داده‌اند و اغلب آنها شکست خورده‌اند و علاوه بر شکست سیاستی، آسیب‌های دیگری را هم به اقتصاد وارد کرده‌اند. این مورد هم قطع به یقین با این مدل مواجهه و سیاست‌گذاری منتهی به شکست خواهد شد.

او در پایان گفت:

فرآیندهای جدید پرداختی جایگزین شیوه‌های سنتی شده‌اند و ایجاد یک مانع غیرمعقول در مسیر کسب‌و‌کارها می‌تواند حجم استقبال از آن شیوه‌های غیررسمی را بیشتر کند. البته وجود قواعد مترقی در حوزه پرداخت‌ها در تمام دنیا مرسوم است اما مصوبه فعلی نمی‌تواند یک قاعده هوشمند، متناسب با محیط اقتصادی کشور و پاسخ‌گوی نیازهای تجارت الکترونیک ایران باشد.

تازه ترین ها
هشدار
1404/04/23 - 22:00- آمریکا

هشدار کارشناسان درمورد حملات سایبری علیه برندهای بزرگ

کارشناسان امنیت سایبری نسبت به حملات فزاینده سایبری علیه برندهای بزرگ مانند کارتیه هشدار دادند.

کنترل‌های
1404/04/23 - 20:59- آسیا

کنترل‌های تجاری بر تراشه‌های هوش مصنوعی توسط مالزی

مالزی کنترل‌های تجاری بر تراشه‌های هوش مصنوعی با منشأ آمریکایی را اعمال می‌کند.

چت‌بات‌های
1404/04/23 - 20:29- هوش مصنوعي

چت‌بات‌های هوش مصنوعی، جایگزین دوست واقعی شدند

کودکان به‌جای دوستان واقعی به چت‌بات‌های هوش مصنوعی روی می‌آورند.