about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

ساتیا ندلا (Satya Nedella)، مدیرعامل وقت شرکت مایکروسافت طی گزارشی اعلام کرد اکنون این شرکت در حوزه خدمات ابری و کسب‌و‌کار در این حوزه توانسته 6.3 میلیارد دلار درآمد کسب کند. این گزارش از جلسه توجیهی مدیرعامل برای گروه تحلیل‌گر مالی مایکروسافت در شهر سان‌فرانسیسکو منتشر شد.

در طول این جلسه ساتیا ندلا اعلام داشت با توجه به روند رو به رشد این بخش از مایکروسافت و قابلیت‌های سرورهای این شرکت ما قادر خواهیم بود به بخش اعظمی از کاربران در سراسر دنیا این خدمات را ارائه دهیم، همچنین تخصص و تجهیزات ماکروسافت، ما را بر این داشت تا با جرات اعلام داریم تا سال 2018، خواهیم توانست درآمد این شرکت را از 6.3 میلیارد دلار در ارائه خدمات ابری به 20 میلیارد دلار ارتقا دهیم.

در مقابل برخی که این سخنان مدیرعامل مایکروسافت را صرفاً رؤیایی تلقی کرده بودند، کارشناسان بر این باور هستند که مدیرعامل مایکروسافت حتی این مبلغ را حداقل درآمد حاصله از این خدمات ارائه کرده است، زیرا اکنون با توجه به اینکه کلیه کسب‌وکارها در سراسر جهان به سمت سامانه‌های الکترونیک پیش می‌رود و از طرفی نیمی از مردم دنیا طبق آخرین اخبار به‌طور آنلاین از اینترنت استفاده می‌کنند و استفاده از خدمات ابری با شیب بسیار زیادی در حال رشد است امکان تحقق این هدف و به دست آوردن این درآمد برای شرکت بزرگی مانند مایکروسافت در از ذهن نخواهد بود.

تازه ترین ها
محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.

عجیب
1404/07/13 - 19:49- هوش مصنوعي

عجیب ترین کاربردهای هوش مصنوعی که فکرش را هم نمی‌کنید!

هوش مصنوعی فقط برای کارهای جدی نیست. از همسریابی برای گاوها تا پیشگویی آینده و ساخت خانه جن‌زده، با کاربردهای عجیب هوش مصنوعی آشنا شوید که شما را شگفت‌زده می‌کند.

هوش
1404/07/13 - 19:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی، کلید پایداری و تحول در مدیریت شهری

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: شیوه‌های سنتی دیگر پاسخگوی نیاز شهرهای در حال رشد نیستند و تنها با تکیه بر ابزارهایی مانند هوش مصنوعی می‌توان به شهری پایدار، هوشمند و کارآمد دست یافت.