about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

موسسه امنیتی AV-Comparatives به عنوان یکی از مراکز معتبر در زمینه بررسی آنتی ویروس ها اخبار ناامیدکننده برای کاربران اندروید دارد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ بر اساس تست های پیچیده و سخت گیرانه این موسسه دو سوم از اپ های آنتی‌ویروس اندروید هیچ کار خاصی انجام نمی‌دهند.

این سایت به‌صورت منظم کارایی برنامه‌های امنیتی را تست می‌کند که هدف از آن کمک به کاربران در تمایز بین اپ های کارآمد و بلااستفاده و درنهایت انتخاب بهترین گزینه عنوان‌شده است. AV-Comparatives در جدیدترین تست خود ۲۵۰ اپ آنتی‌ویروس اندروید را بررسی کرده و نتیجه آن حاکی از این است که ۱۷۰ مورد از آن‌ها حتی پایین‌ترین الزامات امنیتی این سایت را هم فراهم نکرده و عملاً کار خاصی انجام نمی‌دهند. 
آنتی‌ویروس اندروید

دراین‌بین کمتر از ۸۰ اپ قادر به شناسایی حداقل ۳۰ درصد بدافزارهای اندرویدی بدون هشدارهای اشتباه بوده‌اند. تعداد زیادی از آن‌ها نه تنها قادر به شناسایی بدافزارها نبوده‌اند بلکه اپ های سالم و محبوب را هم به عنوان بدافزار شناسایی کرده‌اند.

این ناکارآمدی تا حد زیادی ناشی از عدم اسکن کد اپلیکیشن ها بوده است. به عبارت دیگر بسیاری از این به ظاهر آنتی‌ویروس‌ها بر اساس لیست‌های سیاه قدیمی و مشکوک کارکرده و درصورتی‌که نام پکیج (برای مثال com.facebook) شبیه اپ های معتبر به نظر برسد، آن‌ها را به‌عنوان بدافزار شناسایی نمی‌کنند.

البته تعداد آنتی‌ویروس اندروید معتبر نظیر کسپرسکی لب، مک آفی، آواست، AVG، ترند میکرو و سیمنتک از این تست سربلند بیرون آمده‌اند اما تعدادی از این اپ ها مثل Virus Shield به جز نمایش یک نوار در حال پر شدن که ظاهراً به معنی اسکن سیستم است، هیچ کار دیگری انجام نمی‌دهد.

برای مشاهده لیست کامل اپ های قبول یا رد شده در تست ۲۰۱۹ AV-Comparatives می‌توانید به این لینک مراجعه کنید.

تازه ترین ها
همکاری
1404/06/29 - 17:59- هوش مصنوعي

همکاری انویدیا و اینتل جهت توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی

انویدیا و اینتل از همکاری ۵ میلیارددلاری جهت توسعه مشترک زیرساخت‌های هوش مصنوعی خبر دادند.

جمع‌آوری
1404/06/29 - 16:35- آمریکا

جمع‌آوری غیرمجاز داده‌های کودکان توسط یوتیوبر معروف

یک گروه ناظر صنعتی اعلام کرد یوتیوبر مشهور مستر بیست بدون دریافت رضایت والدین اقدام به جمع‌آوری داده‌های کودکان کرده است.

حمله
1404/06/29 - 16:28- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت هواپیمایی منطقه‌ای روسیه

شرکت هواپیمایی منطقه‌ای «کراس‌آویا» روز پنج‌شنبه اعلام کرد که برخی از خدمات دیجیتال آن به‌دلیل نقص سیستمی دچار اختلال شده است.