about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

دسترسی به حساب های بانکی با اثر انگشت

این سیستم بیومتریک می تواند اثر انگشت افراد تعریف شده را بخواند و در صورت تایید صلاحیت فرد اجازه دسترسی وی را به حساب مورد نظر صادر کند. در این روش از فناوری Vein ID شرکت هیتاچی استفاده می شود که پیش از این در برخی کشورهای دیگر جهان هم به کار گرفته شده است.

صاحبان حساب های بانکی وابسته به شرکت های تجاری، با راه اندازی این سیستم جدید استقبال خوبی را به عمل آورده اند.

استفاده از این سیستم بدین صورت می باشد که تنها کافیست اسکنی از اثر انگشت فرد صاحب حساب تهیه شود و الگوی مورد نظر از آن توسط سیستم استخراج شود. کارشناسان بر این باورند مختل کردن این سیستم بیومتریک کار دشواری است و انتظار می رود بانک های بیشتری در سراسر جهان طی سال های آینده از آن استقبال کند.

قرار است استفاده عمومی از این فناوری به زودی آغاز گردد تا از دسترسی هکرها و مجرمان سایبری به حساب های بانکی شرکت ها جلوگیری شود.  Barclays امیدوار است از این فناوری به زودی در شعب خود در سراسر انگلستان استفاده کند.

تازه ترین ها
نقض
1404/04/12 - 12:56- جرم سایبری

نقض سایبری شرکت مکس فایننشال هند

شرکت مکس فایننشال هند از تهدید سایبری در واحد بیمه عمر اکسیس مکس خود خبر داد.

سرقت
1404/04/12 - 12:34- جرم سایبری

سرقت اطلاعات پرداخت خریداران توسط هکرهای مرتبط با چین

محققان یک شبکه گسترده از وبسایت‌های جعلی فروشگاهی را کشف کرده‌اند که با تقلید از برندهای بزرگ جهانی، اطلاعات پرداخت کاربران اینترنتی را سرقت می‌کنند.

حمله
1404/04/12 - 12:23- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به یک خیریه آلمانی

سازمان خیریه آلمانی "دویچه ولت‌هانگرهیلفه" که هدف آن توسعه منابع غذایی پایدار در برخی از فقیرترین کشورهای جهان است، مورد حمله یک گروه باج‌افزاری قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.