about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

درب پشتی تور در Mac OS X

به گزارش واحد متخصصین سایبربان؛ محققان امنیتی شرکت بیت دیفندر (Bitdefender) بر این باورند بدافزار Backdoor.MAC.Eleanor که در حال توزیع بین کاربران است با نام EasyDoc در دسترس آن‌ها قرار می‌گیرد. بررسی‌ها نشان می‌دهد که پس از دریافت فایل به‌ظاهر ایمن بدافزار توسط کاربر یک اسکریپت مخرب روی سیستم نصب و راه‌اندازی می‌شود که پس از نصب و راه‌اندازی سه بخش جدید شامل خدمات پنهان تور (Tor)، سرویس وب پی اچ پی PHP و استفاده از Pastebin  در سیستم‌عامل به وجود می‌آورد.
پس از آلوده شدن سیستم توسط این بدافزار، یک آدرس تور، برای سیستم‌عامل بدون دخالت کاربر ساخته می‌شود. در این میان سرویس تور به طور خودکار سیستم را به شبکه تور متصل کرده که مهاجم با استفاده از یک مرورگر به سیستم‌عامل کاربر دسترسی پیدا می‌کند. باید به این نیز توجه داشت که پس از وارد شدن مهاجم به سیستم‌عامل کاربر و ایجاد فعالیت مخرب خود، خدمات وب پی اچ پی را در پایان اتصال دریافت می‌کند.
بررسی‌ها نشان می‌دهد که درب پشتی موجود در سیستم‌عامل، بسیاری از گزینه‌های مدیریت از راه دور را برای مهاجم فعال می‌کند. تیم امنیتی بیت دیفندر بر این باور است که بدافزار نام‌برده پس از قرار گرفتن روی سیستم‌عامل به مهاجم اجازه تعامل فایل با سیستم محلی ازجمله راه‌اندازی دستورات به زبان‌های پی اچ پی، پایتون، پرل، روبی، جاوا و C اسکریپت را می‌دهد. در این میان مهاجم پس از به دست آوردن کنترل سیستم‌عامل کاربر می‌تواند در هر زمان شروع به سرقت اطلاعات حساس کاربر و از سیستم‌عامل قربانی به‌عنوان یک ربات حمله DDOS استفاده کند یا نصب دیگر نرم‌افزارهای مخرب را انجام دهد. تصویر زیر نشان‌دهنده دسترسی کاربر به سیستم‌عامل پس از نصب بدافزار را نشان میدهد.

 

تازه ترین ها
محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.

عجیب
1404/07/13 - 19:49- هوش مصنوعي

عجیب ترین کاربردهای هوش مصنوعی که فکرش را هم نمی‌کنید!

هوش مصنوعی فقط برای کارهای جدی نیست. از همسریابی برای گاوها تا پیشگویی آینده و ساخت خانه جن‌زده، با کاربردهای عجیب هوش مصنوعی آشنا شوید که شما را شگفت‌زده می‌کند.

هوش
1404/07/13 - 19:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی، کلید پایداری و تحول در مدیریت شهری

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: شیوه‌های سنتی دیگر پاسخگوی نیاز شهرهای در حال رشد نیستند و تنها با تکیه بر ابزارهایی مانند هوش مصنوعی می‌توان به شهری پایدار، هوشمند و کارآمد دست یافت.