about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

شرکت‌های فناوری اطلاعات چین به‌صورت تدریجی بازار روسیه را ترک می‌کنند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وال‌استریت ژورنال در گزارشی به نقل از منابع خود نوشت شرکت‌های فناوری اطلاعات چینی به علت تحریم‌های ایالات‌متحده و تأمین‌کنندگان قطعات، علیرغم درخواست پکن برای مقاومت در برابر فشار خارجی، به‌تدریج فعالیت خود را در روسیه بدون اعلام رسمی متوقف می‌کنند.

این نشریه اعلام کرد برخی از شرکت‌های بزرگ بدون اعلام رسمی، صادرات خود به روسیه را کاهش می‌دهند، جایی که شرکت‌های فناوری چینی بازار بسیاری از کالاها را رهبری می‌کنند.

لنوو و شیائومی به علت وضعیت پیش‌آمده ارسال دستگاه‌های خود به روسیه را متوقف کرده‌اند، این در حالی است که ذخایر زیادی از کالاهای این سازندگان همچنان در روسیه در دسترس هستند. 

بر اساس داده‌های دولت چین، صادرات چین به روسیه در ماه مارس خصوصا صادرات محصولات فناورانه در مقایسه با فوریه، 27 درصد کاهش‌یافته است. تحویل لپ‌تاپ‌ها بیش از 40 درصد، گوشی‌های هوشمند - به دوسوم، ایستگاه‌های پایه - 98 درصد کاهش‌یافته است. 

بر طبق گزارش وال‌استریت ژورنال، این کاهش‌ها نه‌تنها به علت قرنطینه سخت در شانگهای رخ‌داده، جایی که بیشتر محصولات چینی ازآنجا صادر می‌شود، بلکه به علت تحریم‌های گسترده‌ای است که توسط ایالات‌متحده و متحدانش علیه روسیه به علت وضعیت پیش‌آمده در اوکراین اعمال‌شده‌اند. 

پیش‌ازاین، اواخر ماه مارس، جینا ریموندو، وزیر بازرگانی ایالات‌متحده اعلام کرده بود آمریکا ارائه نرم‌افزار به شرکت‌های چینی را درصورتی‌که برای دور زدن تحریم‌های این کشور، نیمه‌هادی‌ها را به روسیه عرضه کنند، متوقف خواهد کرد.

منبع:

تازه ترین ها
ادعای
1404/06/02 - 11:02- ایران

ادعای دروغین حمله سایبری به کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران

رسانه صهیونیستی ایران اینترنشنال به دروغ حمله سایبری به کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را اعلام کرد.

مشارکت
1404/06/01 - 12:29- سایرفناوری ها

مشارکت شرکت‌های ZTE و GO Telegram در حوزه 5G در عربستان

شرکت «ZTE» و «GO Telecom» اولین آزمایش «mmWave 5G-A» مسافت طولانی در عربستان سعودی را به پایان رساندند.

برنامه
1404/06/01 - 12:02- هوش مصنوعي

برنامه آموزشی هوش مصنوعی ژاپن برای تعمیق روابط با آفریقا

ژاپن با تعهد به پرداخت میلیاردها دلار وام، از آموزش هوش مصنوعی و تعمیق روابط اقتصادی با آفریقا خبر داد.