about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

خدمات کلود شرکت اپل با مشکلات جدی مواجه شده و میلیون ها نفر در سراسر جهان برای دسترسی به سرویس های کاربردی آن دچار مشکل شده اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛  بر اساس گزارش شرکت اپل حدود یک سوم کل سرویس های کلود شرکت اپل از کار افتاده اند که از جمله زیرمجموعه های آن می توان به درایو، عکس، ای میل، تقویم و یافتن آیفون اشاره کرد.

از همین رو میلیون ها نفر در کل جهان نمی توانند از خدمات اپل برای ارسال ایمیل، تنظیم قرارهای ملاقات در تقویم، ذخیره و سازماندهی عکس ها، یافتن گوشی و غیره استفاده کنند.

کاربران در صورت کلیک بر روی آیکون های هر یک از این خدمات با عبارت: "برخی کاربران دچار مشکل شده اند، سرعت خدمات ممکن است کمتر از حد عادی باشد. مواجه می شوند. "

اپل هنوز در مورد علت وقوع این مشکل گسترده اظهار نظری نکرده است. در حال حاضر کاربران اپل با حضور گسترده در شبکه های اجتماعی به این شرکت اعتراض می کنند. برخی کاربران اپل می گویند تا به حال هرگز با چنین مشکل وسیع و بی سابقه ای مواجه نشده بودند.

 

تازه ترین ها
اینترنت
1404/09/28 - 10:21- سایرفناوری ها

اینترنت سفید برای رساندن صدای مردم ایران به جهان بود

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در واکنش به جنجال‌های اخیر پیرامون اینترنت طبقاتی، هدف از ارائه سیم‌کارت‌های سفید را تقویت صدای مردم ایران در عرصه بین‌المللی توصیف کرد.

واتساپ
1404/09/28 - 10:16- جنگ سایبری

واتساپ در معرض تهدیدی جدی / چگونه از حساب خود محافظت کنیم؟

یک حمله سایبری جدید علیه پیام‌رسان واتساپ کشف شده که به مجرمان اجازه می‌دهد بدون نیاز به رمز عبور یا نفوذ فنی پیچیده، به‌طور کامل به حساب کاربران دسترسی پیدا کنند.

آپدیت جدید اینستاگرام، تعداد هشتگ پست‌ها را محدود می‌کند

اینستاگرام برای مقابله با اسپم و تأکید بر کیفیت محتوا، محدودیت جدید و مهمی را برای تعداد هشتگ‌های هر پست اعمال می‌کند.