about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به شرکت TB Kawashima

تی بی کاواشیما، یکی از زیرگروه های شرکت ژاپنی تویوتا مورد هدف گروه باج افزاری LockBit قرار گرفته است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛TB Kawashima  ( بخشی از تولید کننده ژاپنی قطعات خودرو یعنی شرکت تویوتا بوشوکو) اعلام کرد که یکی از شرکت های توابع آن مورد هدف حمله سایبری قرار گرفته است. 

اگرچه این شرکت تایید نکرده اما شواهد مبنی بر این می باشد که حمله سایبری به تی بی کاواشیما از سوی گروه باج افزاری لاک بیت صورت پذیرفته است.

تی بی کاواشیما تولید کننده قطعات داخلی، اتومبیل ها، هواپیماها و قطارهاست و دفاتر و کارخانه هایی را نیز در آمریکا، چین، تایلند، اندونزی و هند دارد. 

تی بی کاواشیما روز پنجشنبه اعلام کرد که شرکت Thai sales، یکی از شرکت های توابع آن، مورد رخنه امنیتی قرار گرفته است. بلافاصله پس از شناسایی این حمله دستگاه هایی که مهاجم به آن دسترسی پیدا کرده بود توسط شرکت خاموش شدند.

این شرکت مدعی شد هیچ گونه اختلالی در تولید و فروش گروه تویوتا بوشوکو ایجاد نشده است و فعالیت های این گروه طبق روال عادی به پیش می رود. اما گفتنی است وبسایت این شرکت در حال حاضر غیر فعال می باشد. 

متخصصین امنیت سایبری و نیروهای پلیس به این قضیه ورود کرده اند و در حال بررسی اوضاع هستند. 

با وجود آنکه هیچ گونه اطلاعات رسمی در مورد این حمله درز نکرده است اما گروه باج افزاری لاک بیت مدعی شد تی بی کاواشیما یکی از قربانیان اخیر آن ها در سایت نشت می باشد.  این گروه در 17 ژوئن اعلام کرد که به تی بی کاواشیما حمله ور شده است. امروز بازیگران مخرب نام برده شروع به نشت داده هایی کرده اند که به هنگام حمله سایبری به سرقت رفته اند. 

منبع:

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.