about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به  هواپیمایی ملی اندونزی

نهادهایی با استفاده از نام و تصویرنگاری ناشناس و مدعی شاخه جنبش اندونزی معروف به EUTNAIOA ، همتای استرالیایی خود را متهم به حمله سایبری به  هواپیمایی ملی ا

موسسه خبری سایبربان: نهادهایی با استفاده از نام و تصویرنگاری ناشناس و مدعی شاخه جنبش اندونزی معروف به EUTNAIOA ، همتای استرالیایی خود را متهم به حمله سایبری به  هواپیمایی ملی اندونزی و دیگر اقدامات خصمانه خود کرده اند.

گزارشی که در آن EUTNAIOA استرالیا،EUTNAIOA  اندونزی را تهدید کردند باعث شد تا هکرهای ناشناس از سراسر جهان این داستان را مورد تمسخر قرار داده و به یکی از شعارهای جنبش با عنوان: "متحدان یکی هستند، تقسیم بر صفر" اشاره کنند.
EUTNAIOA  استرالیا در ویدئوی جدیدی بیان کرد که: "ما نمی‌خواهیم با یکدیگر بجنگیم و به یکدیگر صدمه بزنیم و مایل به پیوستن به یکدیگر هستیم تا دولت‌های خود را افشا کنیم." بسیاری از تبلیغات و دروغهای گمراه کننده وجود دارد که توسط دولت اندونزی گفته شده است.
گفتنش آسان نیست که اگر EUTNAIOA  هر دو کشور واقعا می‌دانند که در پشت صحنه چه خبر است.

تازه ترین ها
رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.

رباتی
1404/07/15 - 14:39- ابزارهای هوشمند

رباتی که با هکرها و دزدان خانه مقابله می‌کند

گروهی از محققان رومانیایی یک ربات خودکار و قادر به گشت زنی در فضاهای فیزیکی ابداع کرده اند که همزمان نفوذهای دیجیتالی را اسکن می کند.