about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ در آخرین تحرکات، ارتش سایبری هند به زیرساخت‌های پاکستان حمله کرد. هند ادعا کرده این حمله، زیرساخت‌های مورد استفاده ی تروریست ها در این کشور را مورد هدف قرار داده است.
کارشناسان هندی ادعا می‌کنند، هکری به نام ووپالا دهانی (Vuppala Dhani) موفق به آلوده کردن شبکه‌ها و کنترل بیش از صدها رایانه‌ی دولتی پاکستان شده است. وی با کمک یک باج‌افزار اطلاعات موجود در این شبکه‌ها را از دسترسی خارج کرده است.
تنش سایبری بین هند و پاکستان از 10 روز پس از حمله‌ی یوری (Uri) – حمله‌ی چهار تروریست مسلح به شهر یوری در نزدیکی کشمیر و کشته شدن 19 نفر در روز 18 سپتامبر سال 2016 – آغاز شد.
پس از حمله‌ی یوری، بسیاری از حساب‌های شبکه‌های اجتماعی از پاکستان تحت بررسی آژانس امنیت ملی هستند؛ این در حالی است که کارشناسان اظهار می‌دارند، بعد از حمله‌ی پاکستان به 7 هزار وبگاه هندی، هکرهای این کشور به شبکه‌های پاکستان حمله کردند.
طبق گزارش‌ها، گروهی از هکرها به نام «کادر هاکسورز پاکستان» (Pakistan Haxors Crew)، مسئولیت حمله به 7 هزار و 51 وبگاه هندی را برعهده گرفته‌اند. وبگاه‌های مورد هدف، شامل وبگاه‌های رسمی «محکمه‌ی سبز ملی و شرکت توسعه‌ی الکترونیک دولتی بیهار» می‌شود.
در پاسخ، هکرهای هندی نیز سیستم‌های رقبای پاکستانی خود را هک کرده‌اند. گزارش‌ها حاکی از آن هستند که هکرهای پاکستانی راضی به پرداخت بیت‌کوین برای آزاد کردن اطلاعات سیستم‌ها شده‌اند؛ گرچه، هکرهای هندی، هر نوع معامله ای برای رمزگشایی اطلاعات را رد کرده‌اند.
درگذشته نیز اخباری در مورد حمله‌ی هکرهای پاکستانی به سازمان‌های تجاری هند منتشر شده بود. در این حملات هکرها درخواست بیت‌کوین کرده بودند.

از سویی دیگر، بسیاری از هکرهای هندی ادعا می‌کنند، آماده‌ی آغاز یک حمله‌ی گسترده به فضای سایبری پاکستان هستند. یکی از هکرهای هندی به خبرنگاران گفت: «هکرهای هندی به‌طور فنی سالم هستند و می‌توانند به‌راحتی اطلاعات هر کشوری را به سرقت ببرند؛ اما هنوز هیچ‌کس سعی نکرده این استعدادهای جوان را در یکجا جمع کند.»

تازه ترین ها
اسکن
1404/05/22 - 20:44- سایرفناوری ها

اسکن هویت توسط یوتیوب

هوش مصنوعی یوتیوب، کاربران را برای اسکن هویت علامت‌گذاری می‌کند.

پیشنهاد
1404/05/22 - 19:28- سایرفناوری ها

پیشنهاد خرید گوگل کروم توسط شرکت پرپلکسیتی اِی آی

شرکت هوش مصنوعی پرپلکسیتی اِی آی، پیشنهاد ۳۴.۵ میلیارددلاری برای خرید گوگل کروم ارائه داد.

نقش
1404/05/22 - 10:00- جرم سایبری

نقش روسیه در هک سیستم دادگاه‌های فدرال آمریکا

محققان شواهدی یافته‌اند که روسیه را به یک حمله سایبری علیه سیستم دادگاه‌های فدرال آمریکا که اسناد محرمانه حقوقی را ذخیره می‌کند، مرتبط می‌سازد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.