about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

حملات سایبری به ترکیه؛ نظرات و پیامدها

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ حملات سایبری به ترکیه، تأثیر قابل‌توجهی روی سرعت اینترنت در این کشور گذاشته است. روزنامه ترکی حریت، اعلام کرد: این حملات با تحریک و فریب روس‌ها بوده است. شرکت رسانه‌ای میک آمریکا (Mic News) نیز این مطلب را ذکر کرد. یکی از متخصصان مخابراتی ترکیه به نام فوسون سارپ نبیل (Fusun Sarp Nebil) خاطرنشان ساخت: «به‌احتمال‌زیاد منشأ این حملات از روسیه باشد. ساعات حملات نشان می‌دهد این حملات، دقیقاً در ساعاتی بوده‌اند که تنها یک کشور مجاور می‌تواند این کار را انجام داده باشد. ترکیه، سرمایه‌گذاری مهمی در زمینه‌ی کابل‌های فیبر نوری نکرده است.»
همچنین در روزنامه‌ی حریت آمده است: ترکیه برای مقابله با این حملات آماده نبود. این در حالی است که یکی از مسئولان این کشور مدعی شد: ترکیه، بسیاری از این حملات را دفع کرده است. البته سازگاری سخن این شخص با واقعیت، بعید است. این شخص ادعا کرد: این حملات را حتی یک بچه هم می‌توانسته انجام دهد. با توجه به آثار و میزان خسارات این حملات، اگر ترکیه بسیاری از این حملات را دفع کرده باشد، به این نتیجه می‌رسیم که ابعاد حملات بسیار گسترده‌تر بوده و سخنان این شخص نیز درباره‌ی انجام این حملات توسط بچه، معقول و پذیرفتنی نیست. فقط پوششی برای عادی جلوه دادن اوضاع است.
برخی از کارشناسان حملات اخیر به این کشور را، یادآور قطعی برق ترکیه در 31 مارس 2015 می‌دانند. عده‌ای معتقدند این قطعی به دلیل حمله‌ی سایبری بود.
حملات سایبری به ترکیه، نشان می‌دهد که دولت و بخش خصوصی این کشور، هنوز راه‌های مناسب را برای مقابله با تهدیدات سایبری ایجاد نکرده‌اند. به نظر می‌رسد این حملات سنگین به ترکیه، می‌تواند مقدمه‌ای برای حملات بزرگ‌تر بعدی باشد. ترکیه اعلام کرده است: اقدامات امنیتی را برای مقابله با حملات اجرا خواهد کرد.
احتمال می‌رود این کشور قصد ندارد رابطه‌ی خود را با داعش قطع کند و می‌خواهد با اجرای این اقدامات، توان پدافندی خود را در برابر حملات سایبری احتمالی آینده، بالا ببرد. گروه هکری انانیموس، مسئولیت حملات به ترکیه را بر عهده گرفته است و این کشور را تهدید کرده که در صورت عدم قطع رابطه با داعش، حملات سنگین‌تری را علیه ترکیه، به راه خواهد انداخت.

 

 

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.