about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

حملات سایبری، سلاح موردعلاقه ایران؟!

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ مایکل آیسنستات (Michael Eisenstadt)، از محققین موسسه واشنگتن در یادداشتی در مورد توان سایبری جمهوری اسلامی ایران، ضمن وارد کردن اتهامات تکراری به ایران در زمینه سایبری، مدعی شد که سلاح سایبری، سلاح مورد علاقه ایرانی‌ها است و این کشور، از این طریق، به پیشبرد اهداف داخلی و خارجی خود در تمامی زمینه‌ها می‌اندیشد.
وی در این یادداشت مدعی شد که ایران، توان نظامی ضعیفی دارد که با استفاده از آن‌ها، امیدی به مقاومت در برابر کشورهای قوی‌تر ندارد و همین موضوع، سبب شده است تا سلاح سایبری، به ابزاری کامل و کارآمد برای ایران در این میدان تبدیل شود.
در بخشی از این یادداشت آمده است:

«حملات سایبری، ارزان و مبهم است و در اکثر موارد، نسبت دادن آن به شخص یا گروهی خاص، غیرقابل‌تصور است. همچنین تاکنون هیچ نمونه‌ای از این وجود نداشته است که یک حمله سایبری، منجر به بروز یک درگیری نظامی شود.
حملات سایبری به ایران اجازه می‌دهد که به دشمنان جهانی‌اش حمله‌ور شود و تأثیری بر روند پیشبرد اهداف بین‌المللی‌اش بگذارد که با استفاده از میدان فیزیکی، قادر به انجام آن نخواهد بود. برخلاف آمریکا که تسلیحات اتمی بسیاری دارد و قوی‌ترین ارتش جهان نیز محسوب می‌شود، ایران به‌شدت به این موضوع وابسته است که در تنگه هرمز، ویرانی به بار بیاورد. همچنین تقویت گروه‌های تروریستی، یکی دیگر از راهبردهای ایران برای پیشبرد اهدافش در عرصه بین‌المللی است. زرادخانه تسلیحات بالستیک نیز، یکی دیگر از مواردی است که ایران برای پیشبرد سیاست‌هایش به آن‌ها وابسته است.
درهرحال، باید به این موضوع اشاره کرد که ایران نمی‌تواند تنگه هرمز را به‌صورت حقیقی مورد دست‌کاری قرار دهد. گروه‌های تروریستی موردحمایت ایران در منطقه، توسط قدرت‌های جهانی ضعیف شده‌اند و درصورتی‌که ایران از ذخیره موشک‌های بالستیک خودش بهره‌برداری نماید، قطعاً با واکنش سخت جامعه جهانی روبرو می‌شود. همین موضوعات سبب شده است تا تقریباً، دست ایران در این زمینه‌ها بسته باشد.
با این اوصاف، حملات سایبری، تنها ابزاری خواهد بود که ایران می‌تواند برای بازدارندگی از آن استفاده نماید و آمریکا نیز تاکنون از برخورد با ایران در این زمینه بازمانده است. آمریکا در این زمینه با حملاتی نیز که از جانب کشورهای دیگری نظیر روسیه، چین یا کره شمالی به سمت این کشور روانه می‌شود روبرو است و آمریکا در این مورد، با یک شکاف ساختاری بسیار عمیق مواجه است، شکافی که مسئولان این کشور، باید راهکار مناسبی برای برون‌رفت از این میدان پیدا کنند.»


البته نسبت دادن استفاده از حملات سایبری به ایران برای پیشبرد سیاست‌های بین‌المللی، تنها اتهام واردشده به ایران نیست و پیش‌تر، ایران متهم شده بود که از حملات سایبری، برای تحت‌فشار قرار دادن مخالفان خودش استفاده می‌کند و این روند را از انتخابات سال 2009 به بعد، به طرز فزاینده‌ای تشدید کرده است.

 

تازه ترین ها
اینترنت
1404/09/28 - 10:21- سایرفناوری ها

اینترنت سفید برای رساندن صدای مردم ایران به جهان بود

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در واکنش به جنجال‌های اخیر پیرامون اینترنت طبقاتی، هدف از ارائه سیم‌کارت‌های سفید را تقویت صدای مردم ایران در عرصه بین‌المللی توصیف کرد.

واتساپ
1404/09/28 - 10:16- جنگ سایبری

واتساپ در معرض تهدیدی جدی / چگونه از حساب خود محافظت کنیم؟

یک حمله سایبری جدید علیه پیام‌رسان واتساپ کشف شده که به مجرمان اجازه می‌دهد بدون نیاز به رمز عبور یا نفوذ فنی پیچیده، به‌طور کامل به حساب کاربران دسترسی پیدا کنند.

آپدیت جدید اینستاگرام، تعداد هشتگ پست‌ها را محدود می‌کند

اینستاگرام برای مقابله با اسپم و تأکید بر کیفیت محتوا، محدودیت جدید و مهمی را برای تعداد هشتگ‌های هر پست اعمال می‌کند.