about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

از روز گذشته هک شدن سرویس iCloud شرکت اپل منجر به لو رفتن تصاویر شخصی و محرمانه هنر‌پیشه‌ها و برخی خوانندگان مشهور امریکا شده و در فضای وب و شبکه‌های اجتماعی، موجی بزرگی از اخبار و تصاویر منتشر شده به راه افتاده است.

هکری که با نام مستعار Trinstan شناخته می شود، توانسته عکس‌های متعددی از بازیگران آمریکایی را به دست آورده و این عکس ها را در ازای خرید پول مجازی اینترنتی بیت‌کوین به فروش برساند. اگر چه دقیقا نحوه دسترسی این هکر به عکس‌های یاد شده مشخص نیست اما کارشناسان امنیتی آسیب پذیری سرویس کلود اپل موسوم به iCloud را عامل اصلی این اتفاق می دانند. این حمله هکری باعث شده تا اعتماد بیش از اندازه به سرویس یاد شده کاربران را دچار دوگانگی کند.

در این میان، مقامات شرکت اپل با همکاری FBI در حال بررسی و پیگیری این هک بزرگ هستند. به نظر می رسد اعتبار اپل به با این هک به شدت خدشه‌دار شده است. البته در این میان، یکی از سخنگویان این شرکت گفته است: ما امنیت و حریم خصوصی کاربران خود را به شدت مورد توجه قرار می‌دهیم و اکنون به دنبال بررسی این موضوع هستیم.

آن گونه که گفته می‌شود، این حمله و هک و نفوذ از راه نرم‌افزاری با نام iBrute صورت گرفته است. این نرم افزار با یک کد اسکریپت،‌ ‌گذرواژه‌ها را حدس زده ‌و از آنجا‌‌ که اپل در سرویس خود محدودیتی برای حدس زدن گذرواژه‌ها در نظر نگرفته، این کد با سرعتی بالا، ‌‌‌گذرواژه‌ها را حدس زده تا آنکه به گذرواژه اصلی دسترسی یابد.

برخی کارشناسان معتقدند این احتمال هم وجود دارد که هکر یاد شده با طراحی حملات فیشینگ توانسته باشد کنترل ایمیل این افراد را در دست بگیرد و سپس کلمه عبور حسابهای کاربری آنها در سرویس آی کلود در دست بگیرد. اپل خود اعلام کرده که در حال بررسی موضوع است، اما از هرگونه ارائه جزییات بیشتر خودداری کرده است.

سرقت اطلاعاتی از مطمئن‌ترین و ‌نفوذ‌ ناپذیرترین خدمات شرکت اپل، این موضوع را برای همگان یادآوری می کند که هیچ سدی مانع نفوذ هکر‌ها و مجرمان سایبری نخواهد شد.

تازه ترین ها
آزمایشی
1404/08/27 - 19:48- هوش مصنوعي

آزمایشی که ثابت کرد هوش مصنوعی هنوز نمی‌تواند جای انسان را بگیرد

شرکتی که تقریباً به‌طور کامل توسط کارمندان تولید شده توسط هوش مصنوعی اداره می‌شد، در هرج‌ومرج فرورفت تا خیال خیلی از افراد درباره احتمال برکناری قریب الوقوعشان توسط هوش مصنوعی تا حدودی راحت شود.

مدیرعامل
1404/08/27 - 19:46- هوش مصنوعي

مدیرعامل گوگل: هیچ شرکتی از ترکیدن حباب هوش مصنوعی در امان نخواهد بود

«ساندار پیچای»، مدیرعامل گوگل، هشدار داد که در صورت ترکیدن حباب هوش مصنوعی، هیچ شرکتی در امان نخواهد بود.

وزیر
1404/08/27 - 19:42- سایرفناوری ها

وزیر ارتباطات در اجلاس جهانی: هماهنگی کشورها کلید توسعه دیجیتال

اجلاس جهانی توسعه ارتباطات راه دور ۲۰۲۵ امروز در باکو آغاز شد و «سید ستار هاشمی»، وزیر ارتباطات ایران، در نخستین ساعات حضور خود در این رویداد، علاوه بر شرکت در جلسه عمومی، دیدارهای متعددی با وزرای ارتباطات کشورهای مختلف انجام داد.