about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

حفره امنیتی تروکالر

به گزارش واحد متخصصین سایبربان، محققان امنیتی آسیب‌پذیری را در نرم‌افزار اندرویدی تروکالر (Truecaller) شناسایی کرده‌اند. این آسیب‌پذیری به هرکسی اجازه می‌دهد تا اطلاعات مهم کاربر را سرقت کند و درب‌پشتی برای نفوذ هکرها باشد.

تروکالر یک نرم‌افزار مدیریت تماس است که تاکنون بیش از 100 میلیون بار دانلود شده است که اهمیت وجود آسیب‌پذیری در آن را نشان می‌دهد.

محققان امنیتی دریافته‌اند، تروکالر از شماره منحصربه‌فرد IMEI گوشی کاربر استفاده می‌کند تا وی را شناسایی کند. بدین ترتیب هرکس که به این شماره دسترسی داشته باشد، می‌تواند اطلاعات حساس کاربر را سرقت کند و در نرم‌افزارهای نصب‌شده را تغییر ایجاد کند.

 

پس از عمومی شدن این آسیب‌پذیری، تروکالر آن را در به‌روزرسانی خود وصله کرده است. به همین دلیل کاربران به‌منظور تأمین امنیت خود بهتر است نسخه نهایی این نرم‌افزار را نصب کنند.

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.