about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نشست امروز قائم مقام سازمان تنظیم مقررات صوت تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) با حضور جمعی از تهیه‌کنندگان سریال‌های شبکه نمایش برخط خانگی با حاشیه‌هایی همراه شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، تهیه‌کنندگان به‌نامی همچون محمدرضا تخت‌کشیان، محمد شایسته، محمدحسین قاسمی، اسماعیل عفیفه، علی اسد زاده، علی سرتیپی، مصطفی احمدی، مصطفی کیایی و مهدی فرجی در این جلسه حضور داشتند.

وحید فرهمند، قائم مقام رئیس ساترا در این نشست درصد مداخله این سازمان در محتوای آثار شبکه نمایش خانگی را حدود 7.38 درصد اعلام کرد و آسیب به ارزش‌های نهاد خانواده، باورها و اعتقادات، ارزش‌های انقلابی و ملی و گفتار نامناسب را از بیشترین مواردی دانست که در شاخص‌های ارزیابی دبیرخانه محتوای حرفه‌ای ساترا قابل توجه دانسته شده‌اند.

تخت‌کشیان با اشاره به این آمار گفت: آمار ارائه شده در خصوص میزان مداخله ساترا در محتوای سریال‌ها نشان می‌دهد بیش از 92 درصد از این محتوا مطابق قوانین این سازمان بوده که نشان دهنده شناخت تهیه‌کنندگان از چهارچوب‌ها است.

وی با اشاره به دیدگاه‌های مخاطبان درباره سریال «زخم کاری» و انتقادشان به نمایش بیش از حد سیگار کشیدن شخصیت‌های آن گفت: نمایش سیگار در سریال زخم‌کاری اشتباه بود و ما این انتقاد را می‌پذیریم. ما می‌خواهیم در چارچوب‌ها کار کنیم و با آسیب‌هایی چون شبکه‌های ماهواره‌ای و سریال‌های خارجی مقابله کنیم؛ پس باید برای این کار حمایت شویم و با تعامل با همدیگر تولید کنیم.

سرتیپی، تهیه‌کننده نیز در بخشی از این نشست، «استقبال مردم از سریال‌های نمایش خانگی به جای سریال‌های خارجی» را از نقاط قوتی دانست که باید قدر آن را دانست.

قاسمی تهیه‌کننده «شبی که ماه کامل شد» هم در این نشست گفت: تولید کشور ما نفت نیست، بلکه هنر است و برای مانع زدایی از صدور این هنر باید از هنرمندان حمایت کرد و اگر ساترا در این مسیر حرکت کند به مانع زدایی از تولید کمک کرده است.

عفیفه تهیه‌کننده قدیمی سریال‌های تلویزیون نیز با بیان سختی‌های تولید سریال تلویزیونی در اوضاع اقتصادی کنونی گفت: ما در این شرایط تلاش می‌کنیم کار کنیم بدون اینکه اطمینانی به بازگشت سرمایه داشته باشیم.

فرجی، تهیه‌کننده سریال «نون‌خ» هم در این نشست با تأکید بر اینکه ساترا نگاه حذفی به محتوا ندارد، گفت: بهترین روش برای ایجاد تعامل میان ساترا و سازندگان سریال‌های شبکه نمایش آنلاین، روش برقراری گفت‌وگوست.

وی افزود: ساختار باید به گونه‌ای تعریف شود که سازندگان بتوانند با برقراری تعاملی سازنده با ساترا، ارتباط مؤثری برقرار کنند.

منبع:

تازه ترین ها
انگشتر
1404/07/15 - 07:04- ابزارهای هوشمند

انگشتر ۵ گرمی موس کامپیوتر را بازنشسته می‌کند

برای دهه‌ها، موس رایانه سنگ بنای تعامل دیجیتال بوده، اما یک اختراع جدید این وضعیت را تغییر می‌دهد.

هوش
1404/07/15 - 07:01- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی چین در اعماق دریا؛ اژدهای سرخ در حال آماده‌سازی چه چیزی است؟

چین از نسل تازه‌ای از زیردریایی‌های بدون سرنشین رونمایی کرده که به گفته منابع نظامی، توانایی «چرخش با شعاع صفر» دارند و می‌توانند بدون جلب توجه به رادار یا سونار، در عمق دریا حرکت کنند.

مقابله
1404/07/15 - 06:53- سایرفناوری ها

مقابله تازه آمریکا با نفوذ فناوری چینی

کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا این ماه به تشدید سخت‌گیری در زمینه استفاده از تجهیزات مخابراتی ساخته شده توسط شرکت‌های چینی رأی خواهد داد.