about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

جزئیات جدید از اجلاس جنگ سایبر ناتو

در جریان اجلاس جنگ سایبر ناتو، سورین دیوکارو (Sorin Ducaru)،معاون دبیر کل ناتو، گفت: «دفاع سایبر بخشی از فرآیند اتخاذشده توسط ناتو است. ناتو قصد ندارد که فضای سایبر را نظامی کند یا یک فضای سایبر بدون مدیریت داشته باشد. تعهد ناتو در زمینه دفاع سایبر است نه امنیت سایبر.» همچنین وی در مورد همکاری با بخش صنعتی و دانشگاه و سازمان‌های سیاسی برای پاسخ به مسائل نگران‌کننده در فضای سایبر تأکید کرد.
همچنین در این اجلاس در مورد آینده فضای سایبر بحث شد. یکی از سخنرانان در این مورد گفت که آگاهی و درک فضای سایبر برای آینده اینترنت حیاتی و ضروری است. یکی دیگر از سخنرانان نیز ریشه آسیب‌پذیری‌های پیچیده را ناشی از نرم‌افزارهای موجود در اینترنت دانست.
جف ماس (Jeff Mosse)، هکر آمریکایی و متخصص امنیت رایانه، در اجلاس مذکور اظهار کرد که دانشگاه در زمینه امنیت سایبری عقب افتاده است. وی همچنین با اشاره به اینکه آیا فضای سایبر به‌عنوان پنجمین میدان جنگ می‌تواند محیط دنیا را تغییر دهد، افزود که ما به سمتی پیش می‌رویم که در فضایی از اینترنت قرار خواهیم گرفت که کسی مسؤول نیست.
ازجمله مسائل اجلاس ناتو، مسأله استفاده از ابزارهای سایبری توسط روسیه در کشمکش‌های این کشور با اوکراین برای به دست آوردن اطلاعات بود و به این نکته اشاره شد که غرب باید ماهیت عملیات سایبر طرف مقابل را درک و از چارچوبی مشابه همان عملیات استفاده کند.


               جف ماس

تازه ترین ها
استفاده
1404/09/06 - 18:35- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در عملیات‌های نظامی کره شمالی

کارشناسان معتقدند که هکرهای کره شمالی می‌توانند از هوش مصنوعی در عملیات‌های نظامی استفاده کنند.

دستگیری
1404/09/06 - 15:51- اروپا

دستگیری هکر روسی به اتهام هک شرکت‌های لهستانی

لهستان یک شهروند روس را به اتهام هک سیستم‌های فناوری اطلاعات شرکت‌های لهستانی دستگیر کرد.

تشدید
1404/09/06 - 14:55- آمریکا

تشدید حملات باج‌افزاری در تعطیلات

توسعه‌دهنده‌ی اسرائیلی ابزارهای امنیتی اعلام کرد که حملات باج‌افزاری در تعطیلات و در طول تحولات سازمانی افزایش می‌یابد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.