about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

سردار غلامرضا جلالی، رئیس پدافند غیرعامل کشور درمورد نتیجه بررسی ابعاد مختلف حمله سایبری به سامانه سوخت رسانی توضیحاتی را بیان کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ در حالی که دو هفته از حمله سایبری به جایگاه های سوخت کشور می‎گذرد، بعد از یک هفته روند عادی سوختگیری از سر گرفته شد و حالا پس از این حادثه گزارش نهایی آن در سازمان پدافند غیرعامل آماده شده که سردار جلالی توضیحاتی را درباره آن بیان می‌کند.

سردار غلامرضا جلالی، رئیس پدافند غیرعامل کشور در پخش خبری ساعت 14 و در پاسخ به اینکه پدافند غیرعامل در بررسی های این حادثه به چه ابعاد جدیدی رسیده است گفت:

" بررسی اولیه این بود ک برنامه دشمن یک برنامه زیرساختی ترکیبی بود از جنس سایبری که چهار مولفه داشت. مولفه اول مولفه سایبری و مبتنی بر استفاده دشمن از ضعف ها و آسیب پذیری هایی که در ذات سیستم سوخت رسانی ما وجود داشت بود.

وی ادامه داد:

مولفه دوم این بود که سیستم سوخت‌رسانی قطع شود و سوخت به مردم نرسد و بخش سوم اینکه با استفاده از رسانه های بیگانه و تلویزیون های خارجی در مردم بخاطر قطع سیستم سوخت ایجاد برانگیختگی کنند و بعد هم مردم را به اعتراض و اغتشاش دعوت کنند.

اقدامات پیشگیرانه در برابر برنامه های توطئه آمیز دشمن در ماجرای حمله سایبری به سامانه سوخت رسانی

سردار جلالی افزود:

این برنامه ها فقط در مرحله اول موفق بود و ما به سرعت وارد عمل شدیم و اولین کاری که انجام شد این بود که سیستم سوخت رسانی از کنترل مدار خارج شد و خدمات سوخت رسانی به مردم ارائه شد و ما بعد از 3 الی 4 ساعت توانستیم کل سیستم سوخت رسانی را با نرخ لیتری 3 هزار تومان برگردانیم. به مرور مرحله به مرحله دسترسی کامل به سیستم ایجاد شد و پس از آن هم مرحله امن سازی و مسدود سازی است که همچنان در حال انجام است ما این نقطه ضعف را تبدیل به نقاط قوت می‌کنیم و در این بازنگری حتما نقاط ضعف قبلی را برطرف می‌کنیم.

رئیس پدافند غیرعامل اضافه کرد:

نکته دوم اینکه این عملیاتی بود ک در آن دشمن تلاش می‌کرد به واسطه آن مردم را تحریک کند که رسانه ملی در یک اقدام اولیه هشیاری لازم را به مردم داد تا توطئه هایی که دشمن قصد داشت انجام دهد به نتیجه نرسد.

سردار جلالی در پایان این گفت‌‍وگوی زنده گفت:

بررسی های فنی ما به اتمام رسید و طی نامه ای به دادستان کل کشور و سازمان بازرسی، پرونده را ارجاع دادیم برای رسیدگی فعل و اقداماتی که باید انجام شود. در پروسه دوم هم برنامه مصون سازی دائمی و باز طراحی و معماری مجدد سیستم به شکلی که ما آسیب پذیری نداشته باشیم در دست اقدام است.

تازه ترین ها
استفاده
1404/09/06 - 18:35- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در عملیات‌های نظامی کره شمالی

کارشناسان معتقدند که هکرهای کره شمالی می‌توانند از هوش مصنوعی در عملیات‌های نظامی استفاده کنند.

دستگیری
1404/09/06 - 15:51- اروپا

دستگیری هکر روسی به اتهام هک شرکت‌های لهستانی

لهستان یک شهروند روس را به اتهام هک سیستم‌های فناوری اطلاعات شرکت‌های لهستانی دستگیر کرد.

تشدید
1404/09/06 - 14:55- آمریکا

تشدید حملات باج‌افزاری در تعطیلات

توسعه‌دهنده‌ی اسرائیلی ابزارهای امنیتی اعلام کرد که حملات باج‌افزاری در تعطیلات و در طول تحولات سازمانی افزایش می‌یابد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.