about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

تولید اولین تراشه رابط ذهن و رایانه جهان

پژوهشگران چینی موفق شدند اولین تراشه‌ی مخصوص به ارتباط میان ذهن و رایانه را تولید کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ پژوهشگران سرتاسر جهان از مدت‌ها قبل در حال تحقیق روی راه‌کارهایی هستند که انسان و رایانه بتوانند از طریق امواج مغزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. دانشمندان چینی به تازگی و در زمان برگزاری کنگره جهانی اطلاعات (World Intelligence Congress)، اعلام کردند موفق شدند با همکاری شرکت «China Electronics»، اولین تراشه مخصوص رابط ذهن و رایانه (BCI) جهان را با نام «برین تاکر» (Brain Talker) توسعه بدهند.

رابط ذهن و رایانه به کاربران اجازه می‌دهد، بدون نیاز به هیچ‌گونه حرکت یا دستور صوتی، ابزارهای الکتریکی و سیستم‌ها را تنها از طریق امواج مغزی خود کنترل کنند.

برین تاکر به‌گونه‌ای طراحی شده است که می‌تواند اطلاعات امواج مغزی را رمزگشایی کند. این تراشه نسبت به نمونه‌های سنتی رابط‌های یاد شده قابل‌حمل‌تر بوده، از دقت رمزگشایی بالاتری برخوردار است. همچنین از توان محاسباتی بالاتر و برقراری ارتباط سریع‌تر بهره می‌برد.

مینگ دانگ (Ming Dong)، مدیر دانشکده مهندسی و کاربردی سازی علوم پزشکی دانشگاه تیانجین توضیح داد، برین تاکر قادر است کوچک‌ترین اطلاعات نورونی ارسال شده توسط ذهن از سوی قشر مغز را شناسایی کند. سپس این داده‌ها را به صورت کارآمدی رمزگشایی و به‌سرعت میان انسان و رایانه ارتباط برقرار کند.

مینگ گفت:

برین تاکر باعث می‌شود که فناوری رابط ذهن و رایانه، یک گام به سوی استفاده در سطح جامعه نزدیک‌تر شود؛ زیرا قابل‌حمل‌تر بوده، عملکردی ساده‌تر دارد.

پژوهشگران در تلاش هستند عملکرد برین تاکر را بهبود بدهند تا در زمینه‌های پزشکی، آموزشی، زندگی و سرگرمی آینده از آن بهره گرفته شود.

شرکت‌های بسیاری مانند مایکروسافت، فیس‌بوک و نیورالینک (Neuralink)، به طور مشابه در تلاش هستند تا تراشه‌های مخصوص به خود را در زمینه یاد شده تولید کنند. برای مثال نیورالینک در تلاش است با استفاده از این فناوری امکان برقراری ارتباط میان دو فرد از طریق امواج مغزی، اتصال به اینترنت و همکاری با روبات‌ها را فراهم کند.

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.