about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

تولید اولین تراشه رابط ذهن و رایانه جهان

پژوهشگران چینی موفق شدند اولین تراشه‌ی مخصوص به ارتباط میان ذهن و رایانه را تولید کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ پژوهشگران سرتاسر جهان از مدت‌ها قبل در حال تحقیق روی راه‌کارهایی هستند که انسان و رایانه بتوانند از طریق امواج مغزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. دانشمندان چینی به تازگی و در زمان برگزاری کنگره جهانی اطلاعات (World Intelligence Congress)، اعلام کردند موفق شدند با همکاری شرکت «China Electronics»، اولین تراشه مخصوص رابط ذهن و رایانه (BCI) جهان را با نام «برین تاکر» (Brain Talker) توسعه بدهند.

رابط ذهن و رایانه به کاربران اجازه می‌دهد، بدون نیاز به هیچ‌گونه حرکت یا دستور صوتی، ابزارهای الکتریکی و سیستم‌ها را تنها از طریق امواج مغزی خود کنترل کنند.

برین تاکر به‌گونه‌ای طراحی شده است که می‌تواند اطلاعات امواج مغزی را رمزگشایی کند. این تراشه نسبت به نمونه‌های سنتی رابط‌های یاد شده قابل‌حمل‌تر بوده، از دقت رمزگشایی بالاتری برخوردار است. همچنین از توان محاسباتی بالاتر و برقراری ارتباط سریع‌تر بهره می‌برد.

مینگ دانگ (Ming Dong)، مدیر دانشکده مهندسی و کاربردی سازی علوم پزشکی دانشگاه تیانجین توضیح داد، برین تاکر قادر است کوچک‌ترین اطلاعات نورونی ارسال شده توسط ذهن از سوی قشر مغز را شناسایی کند. سپس این داده‌ها را به صورت کارآمدی رمزگشایی و به‌سرعت میان انسان و رایانه ارتباط برقرار کند.

مینگ گفت:

برین تاکر باعث می‌شود که فناوری رابط ذهن و رایانه، یک گام به سوی استفاده در سطح جامعه نزدیک‌تر شود؛ زیرا قابل‌حمل‌تر بوده، عملکردی ساده‌تر دارد.

پژوهشگران در تلاش هستند عملکرد برین تاکر را بهبود بدهند تا در زمینه‌های پزشکی، آموزشی، زندگی و سرگرمی آینده از آن بهره گرفته شود.

شرکت‌های بسیاری مانند مایکروسافت، فیس‌بوک و نیورالینک (Neuralink)، به طور مشابه در تلاش هستند تا تراشه‌های مخصوص به خود را در زمینه یاد شده تولید کنند. برای مثال نیورالینک در تلاش است با استفاده از این فناوری امکان برقراری ارتباط میان دو فرد از طریق امواج مغزی، اتصال به اینترنت و همکاری با روبات‌ها را فراهم کند.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/07/17 - 13:57- هوش مصنوعي

راه‌اندازی واحد رباتیک توسط گروه علی‌بابا

آزمایشگاه کوئن علی‌بابا واحد رباتیکی را برای پیشبرد هوش مصنوعی تجسمی راه‌اندازی کرد.

پرداخت‌های
1404/07/17 - 13:21- هوش مصنوعي

پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی

هند طرح آزمایشی پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی را راه‌اندازی کرد.

صادرات
1404/07/17 - 12:52- آمریکا

صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات

ایالات متحده صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات متحده عربی را تأیید کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.