about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تولید اولین تراشه رابط ذهن و رایانه جهان

پژوهشگران چینی موفق شدند اولین تراشه‌ی مخصوص به ارتباط میان ذهن و رایانه را تولید کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ پژوهشگران سرتاسر جهان از مدت‌ها قبل در حال تحقیق روی راه‌کارهایی هستند که انسان و رایانه بتوانند از طریق امواج مغزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. دانشمندان چینی به تازگی و در زمان برگزاری کنگره جهانی اطلاعات (World Intelligence Congress)، اعلام کردند موفق شدند با همکاری شرکت «China Electronics»، اولین تراشه مخصوص رابط ذهن و رایانه (BCI) جهان را با نام «برین تاکر» (Brain Talker) توسعه بدهند.

رابط ذهن و رایانه به کاربران اجازه می‌دهد، بدون نیاز به هیچ‌گونه حرکت یا دستور صوتی، ابزارهای الکتریکی و سیستم‌ها را تنها از طریق امواج مغزی خود کنترل کنند.

برین تاکر به‌گونه‌ای طراحی شده است که می‌تواند اطلاعات امواج مغزی را رمزگشایی کند. این تراشه نسبت به نمونه‌های سنتی رابط‌های یاد شده قابل‌حمل‌تر بوده، از دقت رمزگشایی بالاتری برخوردار است. همچنین از توان محاسباتی بالاتر و برقراری ارتباط سریع‌تر بهره می‌برد.

مینگ دانگ (Ming Dong)، مدیر دانشکده مهندسی و کاربردی سازی علوم پزشکی دانشگاه تیانجین توضیح داد، برین تاکر قادر است کوچک‌ترین اطلاعات نورونی ارسال شده توسط ذهن از سوی قشر مغز را شناسایی کند. سپس این داده‌ها را به صورت کارآمدی رمزگشایی و به‌سرعت میان انسان و رایانه ارتباط برقرار کند.

مینگ گفت:

برین تاکر باعث می‌شود که فناوری رابط ذهن و رایانه، یک گام به سوی استفاده در سطح جامعه نزدیک‌تر شود؛ زیرا قابل‌حمل‌تر بوده، عملکردی ساده‌تر دارد.

پژوهشگران در تلاش هستند عملکرد برین تاکر را بهبود بدهند تا در زمینه‌های پزشکی، آموزشی، زندگی و سرگرمی آینده از آن بهره گرفته شود.

شرکت‌های بسیاری مانند مایکروسافت، فیس‌بوک و نیورالینک (Neuralink)، به طور مشابه در تلاش هستند تا تراشه‌های مخصوص به خود را در زمینه یاد شده تولید کنند. برای مثال نیورالینک در تلاش است با استفاده از این فناوری امکان برقراری ارتباط میان دو فرد از طریق امواج مغزی، اتصال به اینترنت و همکاری با روبات‌ها را فراهم کند.

تازه ترین ها
هوش
1404/02/14 - 08:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی به ویکی پدیا هم رحم نکرد

هوش مصنوعی به هیچ چیز رحم نمی‌کند و اکنون به ویکی پدیا نیز راه یافته است. ظاهرا هوش مصنوعی در تولید و ویرایش مقالات بزرگترین دانشنامه آنلاین جهان نقش مهمی ایفا خواهد کرد.

مهدی
1404/02/14 - 08:29- هوش مصنوعي

مهدی شاه قلیان: توسعه مدل هوش مصنوعی باید متناسب با زیرساخت‌ها باشد

«در ابتدا باید به دنبال این باشیم که یک مسئله درست را حل بکنیم. یعنی چیزی را حل نکنیم که کسی خریدار آن نباشد.»

وقتی
1404/02/14 - 08:19- ابزارهای هوشمند

وقتی ربات انسان‌نمای چینی از کنترل خارج می‌شود /فیلم

براساس ویدیویی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، ربات انسان‌نمای شرکت چینی Unitree Robotics به نام H1 ناگهان از کنترل خارج می‌شود و حرکات عجیبی انجام می‌دهد.