about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

به نظر می‌رسد در شبکه اجتماعی تیک تاک امکاناتی برای ساخت ویدئو دیپ فیک وجود دارد.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبریان؛ ویدیوهای دیپ فیک که در آن چهره افراد مشهور روی تصاویر افراد دیگر قرار می گیرد، جنجال های زیادی بر پا کرده اند و حالا سرنخ هایی از این فناوری در شبکه اجتماعی تیک تاک (TikTok) رویت شده است.

کمپانی ByteDance که مالکیت اپلیکیشن تیک تاک را در دست دارد، قابلیتی را توسعه داده که به کاربران اجازه ساخت ویدیوهای دیپ فیک می دهد. این قابلیت که Face Swap نام دارد، در کدهای تیک تاک و اپ چینی Douyin مشاهده شده و ظاهرا هدف از آن ایجاد ویدیوهای دیپ فیک بر پایه تصویر چهره کاربران است.

هرچند ویژگی Face Swap را می توان نسخه پیشرفته تر دیگر فناوری های جابجایی چهره دانست اما از طرف دیگر می تواند عواقب ناخوشایند و مشکل سازی به دنبال داشته باشد. تا کنون بارها شاهد بوده ایم که برخی با بهره گیری از ابزارهای دیپ فیک و ساخت ویدیوهای غیرواقعی، افراد مشهور را به دردسر انداخته اند. بنابراین توسعه قابلیتی که باعث گسترش استفاده از این فناوری شود، می تواند مشکلات زیادی به بار بیاورد.

علاوه بر این صدها میلیون کاربر برای تست این قابلیت جذاب تصاویر چهره خودشان را در اپ بارگذاری می کنند. در نتیجه ByteDance به حجم عظیمی از داده های بیومتریک دسترسی پیدا خواهد کرد که مشخص نیست در چه راهی از آن استفاده خواهد شد.

کدهای مربوط به قابلیت مذکور توسط محققان کمپانی Watchful در اپلیکیشن های مذکور پیدا شده اند اما تیک تاک در واکنش مدعی شده که قصد معرفی این قابلیت را ندارد و کدهای آنرا هم حذف می کند. با این وجود سوال اینجاست که اگر قصد ارائه این قابلیت به کاربران را نداشته چرا اساسا کدها را به اپ های محبوب خود با بیش از ۱.۵ میلیارد کاربر اضافه کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
مقیاس‌بندی
1404/08/15 - 14:48- هوش مصنوعي

مقیاس‌بندی محاسبات هوش مصنوعی در فضا توسط گوگل

گوگل پروژه‌ای را برای مقیاس‌بندی محاسبات هوش مصنوعی در فضا راه‌اندازی کرد.

گسترش
1404/08/15 - 13:47- هوش مصنوعي

گسترش ویژگی‌های حریم خصوصی در گلکسی سامسونگ

شرکت سامسونگ ویژگی‌های حریم خصوصی و کنترل کاربر در گلکسی هوش مصنوعی را تقویت می‌کند.

طراحی
1404/08/15 - 13:01- هوش مصنوعي

طراحی سکه یادبود با هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی از عموم مردم دعوت کرد تا سکه یادبود با هوش مصنوعی طراحی کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.