about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

انتشار شده در تاریخ

تلگرام از دسترس خارج شد

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در پی اختلال در شبکه‌ی اجتماعی خارجی تلگرام اعلام کرد که این اختلال مربوط به زیرساخت‌های ارتباطی ایران نبوده و هیچ قصدی برای فیلتر کردن آن نیز وجود ندارد.

شبکه اجتماعی تلگرام از ظهر امروز برای بسیاری از کاربران ایرانی مختل شده است.
محمدرضا فرنقی زاد، مدیر روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در این باره تأکید کرد که این اختلال ارتباطی به وزارت ارتباطات ندارد.
وی گفت: «ما این شبکه را فیلتر نکرده‌ایم و زیرساخت‌های ارتباطی ما نیز اختلالی ندارد؛ ممکن است اختلال مربوط به سرویس‌دهنده‌ی اصلی تلگرام و مشکل نرم‌افزاری این شبکه اجتماعی خارجی باشد.»
در همین حال عبدالصمد خرم‌آبادی، دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، نیز تأکید کرد: «از طرف دادستانی کل کشور و نیز در جلسه‌ی کارگروه تعیین مصادیق فیلترینگ، هیچ‌گونه دستورالعملی مبنی بر فیلترینگ شبکه‌ی اجتماعی تلگرام نداشته‌ایم و اگر اختلالی در دسترسی به این شبکه موبایلی وجود دارد از جانب ما نیست.»

منبع: خبرگزاری مهر

 

تازه ترین ها
حمله
1404/09/25 - 10:51- هوش مصنوعي

حمله سایبری مرتبط با هوش مصنوعی به شرکت‌های پرتغالی

بر اساس گزارشی که روز دوشنبه توسط شرکت تخصصی بیمه هیسکاکس منتشر شد، تقریباً نیمی (۴۸ درصد) از شرکت‌های کوچک و متوسط پرتغالی طی یک سال گذشته هدف دست‌کم یک حمله سایبری مرتبط با استفاده از فناوری هوش مصنوعی قرار گرفته‌اند.

تعلیق
1404/09/25 - 10:46- آمریکا

تعلیق قرارداد فناوری آمریکا با بریتانیا

آمریکا قرارداد فناوری با بریتانیا را به حالت تعلیق درآورد.

حمله
1404/09/25 - 10:08- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت نفت دولتی ونزوئلا

شرکت نفت دولتی ونزوئلا، روز دوشنبه اعلام کرد که هدف یک حمله سایبری قرار گرفته است و افزود که عملیات این شرکت تحت تأثیر قرار نگرفته؛ هرچند چهار منبع آگاه گفتند که سامانه‌ها همچنان از کار افتاده‌اند و تحویل محموله‌های نفتی متوقف شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.