about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

تلاش برای ممنوعیت رمزنگاری در پیام رسان ها

دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا، به دنبال ممنوعیت رمزگذاری End-to-end در پیغام‌رسان‌ها است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان، به نقل از «شهر سخت‌افزار»؛ امروزه بسیاری از اپلیکیشن‌های رایج از رمزگذاری End-to-end برای محافظت از کاربران خود استفاده می‌کنند؛ اما همین موضوع کار شنود و استخراج داده‌ها را برای دستگاه‌های اطلاعاتی و جاسوسی دشوارتر کرده است. بر پایه گزارش منتشر شده از سوی پولتیکو، دولت ترامپ در صدد ممنوعیت استفاده از این شیوه رمزگذاری در اپلیکیشن‌هایی چون فیس‌بوک، WhatsApp و iMessage است.

به نوشته نشریه پولیتیکو، هفته گذشته مقامات ارشد دولت ترامپ در خلال نشست شورای امنیت این کشور، خواستار ممنوعیت رمزگذاری End-to-end شده‌اند. به نقل از همین نشریه، مقامات برخی از آژانس‌های کلیدی آمریکا چون اف بی آی و وزارت دادگستری از چالش‌هایی که رمزگذاری برای آن‌ها به وجود آورده ابراز ناخرسندی کرده‌اند. هر چند فعلاً خبری از هیچ‌گونه تصمیم رسمی نیست، اما این گزارش پیش‌بینی می‌کند نارضایتی مقامات دولتی از رمزگذاری End-to-end برای مدت طولانی پنهان نماند.

بسیاری از کمپانی‌ها چون اپل، گوگل و فیس‌بوک از رمزگذاری End-to-end استفاده می‌کنند تا پیام‌های ارسالی و دریافتی کاربران، منحصراً توسط خود آن‌ها قابل‌خواندن باشد. با این حال مقامات دولتی مدعی شده‌اند این کار مبارزه با تروریسم، قاچاق مواد مخدر و هرزه‌نگاری کودکان را با مشکل مواجه کرده است. در واقع این قابلیت کار پلیس و دیگر نهادهای امنیتی را در دست‌یابی به اطلاعات موجود بر روی گوشی یا کامپیوتر مظنونین و همچنین شنود پیام‌های رد و بدل شده را بسیار دشوار و گاهی غیرممکن کرده است.

اپل یکی از بزرگ‌ترین کمپانی‌های آمریکایی است که مخالف هرگونه دست بردن در رمزگذاری محصولات خود است و آن را تهدیدی علیه امنیت مشتریان خود می‌داند. حتی این کمپانی از شکستن قفل آیفون متعلق به یک مظنون حمله تروریستی خودداری کرد که در نهایت مقامات دولتی از یک شرکتی اسرائیلی برای این کار کمک گرفتند.

از اف بی آی و وزارت دادگستری آمریکا نقل شده، از نظر آن‌ها دستگیر کردن مجرمین اولویت اصلی است و مهم نیست که کنار گذاشتن رمزگذاری End-to-end باعث افزایش خطر هک شدن شهروندان شود. هرچند وزارت دارایی و سرویس مخفی آمریکا از این تصمیم حمایت می‌کنند، اما وزارت بازرگانی نسبت به عواقب اقتصادی و دیپلماتیک تعبیه درب پشتی در رمزگذاری‌ها ابراز نگرانی کرده است.

پس از افشاگری‌های ادوارد اسنودن در سال 2014 میلادی بود که کمپانی‌های فناوری کار بر روی رمزگذاری‌های End-to-end اختصاصی خود را آغاز کردند و از آن زمان تاکنون صحنه سیاست آمریکا شاهد بحث درباره این موضوع بوده که آیا باید امکان دسترسی نهادهای دولتی به برخی اطلاعات فراهم شود یا نه. برخی صاحب‌نظران می‌گویند در وجود دو دستگی حاکم، بعید است کنگره آمریکا هرگونه مصوبه احتمالی در این باره را تصویب کند.

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.