about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

تقویت چشم خودروهای بی راننده

پژوهشگران استنفورد فناوری تصویربرداری جدیدی را برای مشاهده ی گوشه ها و زوایای پنهان محیط ایجاد کردند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «digitaltrends»؛ بسیاری از محققان فعال در زمینه ی فناوری اطلاعات و خودروسازی معتقدند، وسایل نقلیه ای که توسط هوش مصنوعی هدایت می شوند، بسیار امن تر هستند؛ اما این وسایل نیز بی عیب نبوده با چالش های خاص خود را دارند. این تجهیزات نمی توانند از اشیا، انسان ها یا موجوداتی که نمی بینند ارزیابی خوبی به عمل آورند.

در نتیجه اگر بتوان امکانی را فراهم کرد که خودروها بتوانند نقاط کور خود یا پشت موانع را تشخیص بدهند، امنیت آنها بیشتر از گذشته افزایش می یابد. برای مثال می توان به شناسایی کودکی اشاره کرد در یک پیچ، از پشت دیواری به میان خیابان می دود.

محققان دانشگاه استنفورد فناوری دید ماشینی جدیدی را ایجاد کرده اند که قابلیت بالا را برای خودروهای بی راننده فراهم می کند.

متئو توله (Matthew O’Toole)، یک دانشجوی فوق دکترای تصویربرداری محاسباتی استنفورد گفت:

ما یک فناوری تصور برداری داریم. این دستاورد امکان مشاهده اشیا پنهان شده از دید را، با تبدیل دیوار به آینه های آشکارساز فراهم می کند. سامانه ی ما بسیار شبیه به لیدار (Lidar) است که در خودروهای بی راننده برای تشخیص اشکال سه بعدی خودروها و عابران به کار گرفته می شود. همانند لیدار پالس هایی در محیط منتشر می شوند و با اندازه گیری مدت زمان مورد نیاز برای بازگشت آن، اجسام شناسایی می گردند؛ اما بر خلاف لیدار نور پخش شده از دیوار مرئی و دیگر اشیا پنهان در محیط نیز توسط آن جمع می شوند. سپس از نوعی الگوریتم برای تجزیه و تحلیل اشیا 3 بعدی مخفی استفاده خواهد شد.

دیوید لیندل (David Lindell) یکی دیگر از پژوهشگران پروژه ی بالا اعلام کرد از این دستاورد می توان در عملیات های جستجو و نجات، تصویربرداری پزشکی و نظارت نیز استفاده کرد.

توله ادامه داد:

برای اینکه تصویربرداری از گوشه ها را بتوانیم به جهان واقعی بیاوریم، باید زمان مورد نیاز برای عملکرد دستاورد خود را کوتاه تر کنیم. نمونه ی اولیه ی ایجاد شده برای جمع آوری فوتون ها و تجزیه و تحلیل آنها به چندین دقیقه زمان نیاز دارد. ما معتقدیم با سخت افزارهای بهتری مانند لیزرهای روشن تر، می توانیم این بازه را به کسری از ثانیه کاهش بدهیم.

استنفورد تنها مکانی نیست که روی فناوری بالا کار می کند. آزمایشگاه علوم رایانه و هوش مصنوعی دانشگاه ام‌آی‌تی (CSAIL) و دارپا نیز چنین تحقیقاتی را آغاز کرده اند. به نظر می رسد دانشگاه MIT نیز با مشکل مواجهی رو به رو است.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.