about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

تقویت پهپادها، با به کارگیری هوش مصنوعی

آزمایشگاه نیروی زمینی آمریکا، به منظور بهبود عملکرد این نهاد در میدان نبرد، هوش مصنوعی را در وسایل نقلیه بدون سرنشین ادغام می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی زمینی (ARL)، روی ادغام هوش مصنوعی با تجهیزات بدون سرنشین و سامانه‌های تشخیص حرارت کار می‌کند. این کار، به منظور افزایش سطح آگاهی موقعیتی سربازان، صورت می‌گیرد.

آزمایشگاه مذکور، سرگرم آزمایش نمونه‌های اولیه پهپادی است که بر پایه‌ی هوش مصنوعی، توانایی درک محیط را دارند. بنابراین می‌توانند در جهان واقعی، اشیا را تشخیص داده و بر پایه مشاهدات خود، عمل کنند.

راگوویر رائو (Raghuveer Rao)، یکی از مقامات آزمایشگاه نیروی زمینی و شخصی که روی تحقیقات یادشده نظارت می‌کند گفت:

ما علاقه‌مند هستیم الگوریتم‌ها و فرآیندهایی را داشته باشیم که ادراک و ناوبری را با یکدیگر ترکیب کنند. ما می‌خواهیم زمانی که شما یک پهپاد را به پرواز در آورید، بتوانیم درک کنیم چه اتفاقی در آن پایین می‌افتد. سپس بر اساس آن، تصمیم گرفته شود که آیا به بازرسی بیشتری نیاز است یا خیر.

رائو ادامه داد که وی و گروهش در اواخر سال 2019، عملیات چندگانه را آزمایش خواهند کرد. حالتی که پهپادها و وسایل نقلیه زمینی بدون سرنشین، به منظور درک بهتر میدان مبارزه، با یکدیگر همکاری می‌کنند.

مقام یادشده، با اشاره به شرایط و محیط‌های خصمانه افزود:

زمانی که همه‌چیز با دوربین‌های ما، به وضوح مشاهده شوند، قابل‌ درک هستند؛ اما اگر یک اختلال وجود داشته باشد، شیئی در میانه راه موجود باشد و محیط را دود، یا مه فرا گرفته باشد، چطور؟

پریا نارایانان (Priya Narayanan)، مهندس مکانیک بخش پردازش سیگنال و تصویر آزمایش نیروی زمینی برای نمونه، روباتی زمینی را به نمایش گذاشت. روی صفحه لپ‌تاپ، این روبات، اشیایی را که می‌تواند تشخیص دهد، با رنگ سبز و آبی مشخص می‌کند. این موارد، میز، صندلی و انسان هستند؛ اما روبات نمی‌تواند کیف پولی را که برای بازرسی ارائه می‌گردد، شناسایی کند.

نارایانان شرح داد:

آن کیف، بخشی از پایگاه داده نیست؛ زیرا تنها 20 آیتم مختلف، برای شناسایی توسط روبات ثبت شده‌اند. درنتیجه اگر نیاز به شناسایی اشیای جدید باشد، باید آن‌ها را نیز به مجموعه اطلاعات قبلی اضافه کرد.

آزمایشگاه یادشده همچنین روی نسل بعدی فناوری‌های تشخیص چهره تحقیق می‌کند و می‌تواند با استفاده از امضاهای حرارتی، اهداف را در تاریکی نیز شناسایی نماید.

تازه ترین ها
انگشتر
1404/07/15 - 07:04- ابزارهای هوشمند

انگشتر ۵ گرمی موس کامپیوتر را بازنشسته می‌کند

برای دهه‌ها، موس رایانه سنگ بنای تعامل دیجیتال بوده، اما یک اختراع جدید این وضعیت را تغییر می‌دهد.

هوش
1404/07/15 - 07:01- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی چین در اعماق دریا؛ اژدهای سرخ در حال آماده‌سازی چه چیزی است؟

چین از نسل تازه‌ای از زیردریایی‌های بدون سرنشین رونمایی کرده که به گفته منابع نظامی، توانایی «چرخش با شعاع صفر» دارند و می‌توانند بدون جلب توجه به رادار یا سونار، در عمق دریا حرکت کنند.

مقابله
1404/07/15 - 06:53- سایرفناوری ها

مقابله تازه آمریکا با نفوذ فناوری چینی

کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا این ماه به تشدید سخت‌گیری در زمینه استفاده از تجهیزات مخابراتی ساخته شده توسط شرکت‌های چینی رأی خواهد داد.