about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

تقویت مرکز فرماندهی آلمان به واسطه سیمنتک

ارتش آلمان به منظور تقویت قابلیت های فرماندهی و کنترل خود، مرکز «SitaWare» در سیمنتک را انتخاب کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نیروی زمینی آلمان، دفتر مرکز «SitaWare» از شرکت سیمنتک را برای تقویت توانایی‌های فرماندهی و کنترل پست‌های فرماندهی قابل گسترش را انتخاب کرده است.

مرکز SitaWare، علاوه بر گسترش سیستم کنترل و فرماندهی نیروی زمینی آلمان، می‌تواند روی پلتفرم‌های فناوری اطلاعات مورد استفاده قرار گیرد. همچنین به واسطه‌ی آن قابلیت اتصال میان سیستم‌های ملی و بین‌المللی موجود فراهم می‌شود.

اسوِن تراش (Sven Trusch)، معاون تجارت توسعه سیمنتک گفت:

عملکردهای فرماندهی و کنترل پیشرفته و تصویر جامع آگاهی موقعیتی، توانایی‌های فرماندهی و کنترل نیروی زمینی آلمان را ارتقا می‌دهد. قابلیت همکاری، عنصر اصلی توانایی‌های SitaWare است. نرم‌افزار نیز توانایی ارتش را برای اجرای عملیات با شرکایش بهبود خواهد بخشید.

تراش اظهار داشت:

تعداد کمی از ارتش‌ها، مأموریت‌ها را به‌صورت مستقل انجام می‌دهند؛ بنابراین ما می‌دانیم که این امر اهمیت زیادی برای دسترسی دیگران به اطلاعات سیستم‌ها – حتی آنهایی که با SitaWare کار نمی‌کنند – دارد.

بسته فرماندهی و کنترل، تا حد زیادی در پست‌های فرماندهی بخش و تیپ به‌کار می‌رود و به‌وسیله نرم‌افزار «IRIS WebForms» در سیمنتک – تأمین کننده فرمت متن نظامی (MTF) – اجرا خواهد شد.

توانایی‌های مرکز SitaWare به‌طور عملیاتی اثبات شده است و نیروهای مسلح آلمان تجربه طولانی مدتی از کار با نرم‌افزار دارند. مرکز فرماندهی، هسته‌ی اصلی ارتش آلمان است که به عنوان میزبان روی پلتفرم «HaFIS»، تصویر عملیاتی فعلی را به فرماندهی عملیات نیروهای مشترک این کشور در پوتسدام (Potsdam) ارائه می‌دهد.

اولین کاربرد عملیاتی مرکز فرماندهی  یاد شده با نیروی زمینی آلمان، حمایت از نقش خدمات به عنوان چارچوبی در واحد «Enhanced Forward Presence» در لیتوانی خواهد بود. در این محل سیستم فرماندهی و کنترل توسط صد و چهارمین گردان تانک (Tank) بخش زره‌پوش دهم مورد استفاده قرار می‌گیرد که رهبری این بخش ارتش را در واحد فوق برعهده دارد.

در میان سایر وظایف، دفتر مرکزی SitaWare تصویر کامل عملیات فرماندهی را برای فرماندهان فراهم می‌کند. این مسئله باعث می‌شود که آگاهی موقعیتی با شرکا – به‌ویژه نیروهای زمینی لیتوانی – به اشتراک گذاشته شود که با خط‌مقدم و مرکز فرماندهی SitaWare تجهیز شده‌اند و وسایل جدید جنگی زرهی بوکسور (Vilkas) خود را متناسب با خط‌مقدم آماده و تجهیز کند.

گردان eFP در لیتوانی، یکی از 4 گردان چندملیتی ایجاد شده در برای به کارگیری جناح شرقی ناتو است؛ این گونه اقدامات برای تقویت امنیت و آموزش به منظور بهبود انسجام و قابلیت همکاری بین اعضای ناتو در نظر گرفته می‌شوند. مرکز SitaWare، در بیش از 30 کشور با نیروهای متخصص و ویژه وجود دارد.

تازه ترین ها
تنظیم
1404/07/12 - 17:14- هوش مصنوعي

تنظیم قانون هوش مصنوعی توسط مکزیک در بخش دوبله

مکزیک، پیش‌نویس قانونی را برای تنظیم هوش مصنوعی در دوبله و انیمیشن تهیه می‌کند.

شبکه‌های
1404/07/12 - 16:48- آسیب پذیری

شبکه‌های کامپیوتری آمریکا آسیب‌پذیرتر می‌شوند

انقضای یک قانون کلیدی در آمریکا در مورد امنیت سایبری بر آسیب‌پذیری شبکه های کامپیوتری این کشور خواهد افزود.

آزمایش واتس‌اپ در مورد یک ویژگی جدید برای استفاده از نام کاربری برای حساب

واتس‌اپ در حال آزمایش ویژگی جدیدی است که به کاربران امکان می‌دهد از نام کاربری برای حساب خود استفاده کنند.