about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

تقاضاهای نخست‌وزیر هند این بار از انگلیس

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ در جریان سفر نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند، به انگلیس دو کشور در مورد همکاری در زمینه‌ی امنیت سایبر به توافق رسیدند. در دهه‌ی اخیر مودی اولین مقام دولتی هند است که به دیدار رسمی با مقامات انگلیس شتافت. چندی پیش مودی با سفر به دره‌ی سیلیکون از شرکت‌های این منطقه خواست تا برای افزایش توان سایبری هند در این کشور سرمایه‌گذاری کنند.
در دیدار مودی با همتای انگلیسی، دولت انگلیس متعهد شد تا در ایجاد مرکز آموزش امنیت سایبر و واحد جرائم سایبری در هند به این کشور کمک کند. همچنین نخست‌وزیران دو کشور در حوزه‌ی تبادل اطلاعات امنیت سایبر با یکدیگر گفتگو کردند.
دیوید کامرون در یک مصاحبه‌ی خبری اعلام کرد انگلیس قصد دارد با حمایت‌های مالی خود برای بهبود زیرساخت‌های هند، شریک درجه‌ی یک این کشور باشد.
انگلیس نیز همواره بودجه‌های تقویت ظرفیت‌های سایبری را افزایش می‌دهد. جورج آزبرن (George Osborne)، وزیر دارایی انگلیس، از ایجاد مرکز ملی امنیت سایبر انگلیس خبر دارد و اشاره کرد دولت این کشور 1.9 میلیارد پوند در زمینه‌ی سایبری سرمایه‌گذاری می‌کند.
بر اساس گزارش شرکت تحقیقاتی گارتنر (Gartner)، بازار فناوری اطلاعات هند به‌سرعت در حال رشد است. این شرکت در گزارش خود اعلام کرد بازار دیتاسنتر هند، 2 میلیارد دلار ارزش دارد. همچنین اوراکل، مایکروسافت و آمازون از شرکت‌هایی هستند که اعلام کرده‌اند قصد دارند دیتاسنترهایی در هند ایجاد کنند.

 

 

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.