about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

مجلس نمایندگان آمریکا، مجددا اجرای قانون نظارت بر اطلاعات خارجی (FISA) را تمدید کرد. بخش 702 این قانون، اجازه رصد فضای مجازی شهروندان را به سازمان امنیت ملی آمریکا می‌دهد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛به نقل از نیویورک تایمز، قانون فیسا، در سال 1987 به عنوان ابزاری برای دولت آمریکا به منظور نظارت تصویب شد و در مجری آن نیز سازمان های اطلاعاتی بودند.

این قانون تا 11 سپتامبر سال 2001، کمتر به صورت عمومی مطرح و بعد از آن زمان، قانون یادشده به وسیله قانون پاتریوت (USA Patrio Act)، اصلاح شد. قانون پاتریوت، گروه های تروریستی را نیز در زمره سازمان هایی که می توان روی آن ها نظارت کرد، قرار داد.

قانون فیسا، در سال 2005، به دلیل افشاگری علیه دولت آمریکا به خاطر جاسوسی از شهروندان این کشور، مورد توجه دوباره واقع شد. شایان ذکر است در سال 2008، قانون فیسا مورد اصلاح قرار گرفت و بخش 702 به آن اضافه شد.

بخش 702، به وزارت دادگستری و اداره اطلاعات ملی آمریکا اجازه می دهد، با همکاری یکدیگر، شهروندان خارج از این کشور را رصد کرده و از آن ها جاسوسی کنند.

سرانجام این قانون می بایست تا 19 ژانویه 2018، از سوی کنگره، مجددا به منظور قابلیت اجرایی، تأیید و تمدید شود. قانون فیسا به عنوان بازویی برای برنامه «پریزم» سازمان امنیت ملی آمریکا مطرح می شود؛ برنامه ای که از سوی ادوارد اسنودن در سال 2013، افشا شد. این برنامه برای جمع آوری اطلاعات و ارتباطات از  شرکت های آمریکایی مانند گوگل و At&T- بدون داشتن مجوز قضایی-بود. در حالی که طبق نظر دولت این کشور، شهروندان آمریکایی نباید بدون مجوز قانونی، هدف نظارت سازمان های اطلاعاتی قرار بگیرند.

قانون فوق به تازگی، با رأی 256 به 164، در مجلس نمایندگان آمریکا تأیید و تمدید شد و قرار است در سنا نیز مطرح شود. اما تجره نشان داده است سناتورهای آمریکایی معمولا با قوانین جاسوسی مخالفت نکرده و آن ها را تأیید می کنند. در صورت تصویب سنا، برای جاسوسی از اطلاعات شهروندان و نقض حریم خصوصی آن ها، فقط امضای ترامپ، باقی می ماند.

تازه ترین ها
نقض
1404/04/12 - 12:56- جرم سایبری

نقض سایبری شرکت مکس فایننشال هند

شرکت مکس فایننشال هند از تهدید سایبری در واحد بیمه عمر اکسیس مکس خود خبر داد.

سرقت
1404/04/12 - 12:34- جرم سایبری

سرقت اطلاعات پرداخت خریداران توسط هکرهای مرتبط با چین

محققان یک شبکه گسترده از وبسایت‌های جعلی فروشگاهی را کشف کرده‌اند که با تقلید از برندهای بزرگ جهانی، اطلاعات پرداخت کاربران اینترنتی را سرقت می‌کنند.

حمله
1404/04/12 - 12:23- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به یک خیریه آلمانی

سازمان خیریه آلمانی "دویچه ولت‌هانگرهیلفه" که هدف آن توسعه منابع غذایی پایدار در برخی از فقیرترین کشورهای جهان است، مورد حمله یک گروه باج‌افزاری قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.