about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

عربستان سعودی سیستم جدیدی را برای افزایش امنیت سایبری تصویب کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شورای وزیران عربستان اخیراً سیستم فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) را با هدف توسعه این بخش و افزایش کارایی خدمات آن تصویب کرده است.

براساس این سیستم جدید، ارائه دهندگان خدمات باید با توجه به الزامات مراجع ذیصلاح نسبت به حفظ امنیت سایبری و زیرساخت‌های حیاتی کشور اهتمام کامل داشته باشند.

به گفته کارشناسان، هدف این سیستم توسعه بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات، افزایش کارایی خدمات و توسعه زیرساخت‌های آن و همچنین تشویق تحول دیجیتال و استفاده از ارتباطات و فناوری اطلاعات در همه زمینه‌ها است.

کارشناسان اعلام کردند که اهداف این سیستم شامل تشویق نوآوری، کارآفرینی، تحقیق و پیشرفت فنی در این بخش، توسعه فعالیت‌های فرعی و فناوری‌های نوظهور و ارتقای خدمات جدید، علاوه بر ایجاد محیطی جذاب برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌های اولویت‌دار و افزایش کارایی شرکت‌های ملی است.

عبدالله السواحه (Abdullah Al-Sawaha)، وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات عربستان سعودی، اخیراً با همتایان خود از رواندا و فنلاند با هدف تقویت مشارکت راهبردی بین عربستان و کشورهای دوست و بحث در مورد ابزارهای حمایت از مکانیسم‌های همکاری مشترک در زمینه‌های فناوری، نوآوری، کارآفرینی و ایجاد قابلیت‌های دیجیتال دیدار کرد.

در حاشیه مجمع جهانی اقتصاد در داووس (Davos)، السواحه همچنین با برخی رؤسای شرکت‌های بزرگ فناوری اطلاعات دیدارهایی داشت تا در مورد فرصت‌های سرمایه‌گذاری موجود گفتگو کند. این افراد شامل چاندار پراکاش گورنانی (Chander Prakash Gurnani)، مدیر عامل «Tech Mahindra»، سونیل بارتی میتال (Sunil Bharti Mittal)، رئیس شرکای سرمایه‌گذاری بارتی (Bharti Enterprises) و جان مایکل ایوانز (John Michael Evans)، رئیس گروه علی‌بابا (Alibaba) هستند.

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.