about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت: در سال گذشته، بیش از ۵.۲ میلیارد تراکنش در مرکز ملی تبادل اطلاعات به ثبت رسیده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ محمد خوانساری، رئیس سازمان فناوری اطلاعات در نهمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت با اشاره به این بیش از ۹۳ درصد دستگاه‌های دولتی به صورت یکپارچه بر روی پنجره ملی خدمات دولت هوشمند قرار دارد، گفت: کلیه متقاضیان می‌توانند با یک بار ورود و احراز هویت از کلیه خدمات دولتی موجود در این پنجره استفاده کنند.
وی، با بیان اینکه مرکز ملی تبادل اطلاعات، میزبان تبادل سرویس‌های دولتی و بخش خصوصی است که ۴۰۰ دستگاه دولتی و ۳۵۹ شرکت در بخش خدمات عمومی دولت از خدمات موجود در این مرکز بهره می‌برند، افزود: در سال گذشته، بیش از ۵.۲ میلیارد تراکنش در مرکز ملی تبادل اطلاعات به ثبت رسیده است که این میزان به ۸.۵ میلیارد تراکنش در سال جاری افزایش یافته است.

خوانساری تصریح کرد: تلفیق خدمات در حوزه دولت و نظام بانکداری الکترونیکی، حلقه مفقوده‌ای است که ایجاد آن می‌تواند هر چه بیشتر دولت را به مثابه یک پلتفرم نزدیک کند و به تکمیل زنجیره ارزش در نظام بانکداری بپردازد. به عنوان مثال دسترسی به اطلاعات یک فرد در زمینه رفتار‌های اجتماعی، چنانچه با دسترسی به اطلاعات وی در زمینه دریافت و پرداخت‌های مالی ترکیب شود، می‌تواند باب جدیدی را در خصوص اعتبارسنجی مشتری باز کند.
معاون وزیر ارتباطات همچنین ایجاد نوآوری در ارائه سرویس‌های بانکی را نیاز جدی این حوزه تلقی کرد و خاطرنشان کرد: روی آوردن به ارائه میکرو سرویس‌ها، گام موثری در راستای ایجاد نوآوری در سرویس‌های بانکی به شمار می‌رود. در همین راستا، ترکیب میکرو سرویس‌ها با یکدیگر، منجر به ارائه خدمات جدیدتری در نظام بانکداری الکترونیکی می‌شود که رضایت بسیاری از ذینفعان را به همراه دارد.
وی با بیان اینکه مرکز ملی تبادل اطلاعات دارای توانمندی و آمادگی‌هایی است که می‌تواند از هر نوع پیشنهادی جهت ترکیب خدمات دولتی و بانکی با یکدیگر استقبال کند، افزود: بلوغ اکوسیستم نظام بانکی بالاتر از برخی حوزه‌های دیگر نظیر نظام سلامت است و کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال دولت که ذیل خود کارگروه پلتفرم‌ها را اداره می‌کند، این آمادگی را دارد تا مشکلات و موانعی که در مسیر رشد و توسعه نظام بانکداری الکترونیک وجود دارد را با تصویب مصوباتی که از درجه اهمیت بالایی نیز برخوردار است، هموار کند و عبور از مسیر کارگروه، سرعت بیشتری را برای ایجاد نوآوری در زنجیره ارزش نظام بانکداری الکترونیکی به همراه دارد.

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.