about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

ترامپ هدف هکرهای روس

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ شبکه آمریکایی «سی ان ان» اعلام کرد که مقامات آمریکایی از سند محرمانه اطلاعاتی خبر داده‌اند که از تهدید هکرهای روس مبنی بر در اختیار داشتن اطلاعاتی حساس درباره «دونالد ترامپ» حکایت دارد.

اسنادی که هفته گذشته در اختیار «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا قرارگرفته است شامل ادعاهایی می‌شد مبنی بر اینکه برخی هکرهای روس اطلاعاتی حساس درباره رئیس‌جمهور منتخب آمریکا در اختیاردارند.
بنا بر گزارش شبکه «سی ان ان»، این ادعاها درباره اطلاعات حساسی که در اختیار هکرهای روس قرارگرفته است، در گزارش دوصفحه‌ای ضمیمه‌شده به گزارش نهادهای اطلاعاتی آمریکا به ترامپ و اوباما درباره مداخله ادعایی روسیه در انتخابات سال 2016 آمریکا مطرح‌شده است.
سی ان ان به نقل از مقامات آمریکایی آگاه که نامشان فاش نشد، اعلام کرد، این اطلاعات در اسناد جمع‌آوری‌شده توسط یک عامل اطلاعاتی سابق انگلیسی به‌دست‌آمده است.
بر اساس این گزارش، اف‌بی‌آی در حال حاضر مشغول انجام بررسی‌های لازم درباره صحت این ادعاهاست که به‌طورکلی از اطلاعات به‌دست‌آمده از منابع روس نتیجه‌گیری شده است.
مقامات اف‌بی‌آی از هرگونه اظهارنظر در این رابطه خودداری کرده‌اند.
بنابراین گزارش، هشدارها به ترامپ در شرایطی مطرح‌شده است که «جیمز کلپر» مدیر اطلاعات ملی آمریکا نیز درباره نفوذ چندجانبه روسیه و کمپین جاسوسی در اروپا و آمریکا هشدار داده بود.
در گزارش محرمانه جامعه اطلاعاتی آمریکا ادعاشده بود که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه شخصاً دستور داده تا برای کمک به افزایش آراء الکتورال ترامپ از طریق بی‌اعتبار سازی کلینتون به‌عنوان رقیب دموکرات وی در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا تلاش شود.
بااین‌وجود، «جیمز کامی» مدیر اف‌بی‌آی اعلام کرده بود که روسیه حساب‌های اینترنتی حزب دموکرات را هک کرده است اما هیچ شواهدی وجود ندارد که نشان دهد هکرهای روس موفق به هک اطلاعات درباره دونالد ترامپ شده‌اند.

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.