about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

با صدور دستور ترامپ، تنها یک گام دیگر تا جداسازی نهایی باقی می‌ماند و آن تائید سنای آمریکا است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، با صدور پیامی، رسماً ارتقاء فرماندهی سایبری آمریکا به یک فرماندهی واحد مبارزاتی و عملیاتی را اعلام کرد. ترامپ، مدعی شد که این کار را در پاسخ به رشد تهدیدات سایبری انجام داده است. بر این اساس، فرماندهی سایبری آمریکا ازاین‌پس یک نهاد با اختیارات عملیاتی هم‌تراز سایر نهادهای نظامی نظیر نیروی دریایی خواهد بود.

این دستور، در نهایت به تمام حرف‌وحدیث‌ها در مورد زمان این جابه‌جایی پایان داد و از واحد جنگ سایبری وزارت دفاع ایالات‌متحده پرده برداشت. فرماندهی سایبری آمریکا، در سال 2009 ایجاد شد و از آن زمان تاکنون، به‌صورت هم‌زمان با آژانس امنیت ملی، توسط مایکل راجرز، اداره می‌شود. ازاین‌پس این فرماندهی سایبری، اجازه خواهد داشت تا عملیات‌های خود را به‌صورت مستقل انجام دهد و به اعتقاد برخی از کارشناسان امنیتی، این اقدام به معنای تهاجمی‌تر شدن رفتار آمریکا در فضای سایبری است.

دولت باراک اوباما، تلاش بسیاری را به کار بست تا این اقدام را در روزهای نهایی دوران مسئولیتش به انجام برساند که بنا به دلایلی، موفق به انجام این کار نشد؛ اما دولت دونالد ترامپ، در سال اول فعالیت خود، این مسئولیت نیمه‌تمام اوباما را انجام داد.
در پیامی که رئیس‌جمهور آمریکا برای این موضوع صادر کرده آمده است: «این اقدام، سبب خواهد شد تا عملیات‌های سایبری ما تقویت شود و فرصت‌های بیشتری ایجاد خواهد شد تا ما از طریق آن‌ها، دفاع ملی خود را مستحکم‌تر از گذشته کنیم. این اقدام، سبب خواهد شد تا توان پاسخگویی ما علیه حملات و تهدیدات سایبری تقویت شود و دوستان و متحدان ما، بتوانند در برابر دشمنان، بازدارندگی داشته باشند.»

 ترامپ، پیش‌ازاین نیز وعده داده بود تا فرماندهی سایبری را تقویت کرده و تسلیحات سایبری بیشتری را در اختیار این فرماندهی قرار دهد. رئیس‌جمهور آمریکا، بازدارندگی سایبری در برابر دشمنان آمریکا را، یکی از دلایل این اقدام قلمداد کرد. رئیس‌جمهور آمریکا، این اطمینان را داده است که عملیات‌های مهم و حیاتی آمریکا در فضای سایبری، تأمین بودجه خواهد شد و نگرانی از این بابت وجود ندارد. در جدیدترین بودجه ارسالی برای سال مالی 2018، ترامپ برای فرماندهی سایبری، بودجه‌ای بالغ بر 647 میلیون دلار تقاضا کرده است که رشدی 16 درصدی نسبت به سال گذشته را نشان می‌دهد.

بااین‌حال، این اقدام ترامپ، زمانی شکل رسمی پیدا خواهد کرد که مجلس سنا، فرد جدیدی را برای مدیریت این بخش، در نظر بگیرد و فرماندهی را به او تحویل دهد. در این صورت، جیمز متیس، وزیر دفاع آمریکا، باید فرد جدیدی را برای فرماندهی سایبری آمریکا، به مجلس سنا معرفی کند که به اعتقاد بسیاری از کارشناسان، مایکل راجرز، به‌عنوان فرمانده آینده سایبری آمریکا، معرفی خواهد شد. البته کنس راپوآنو (Kenneth Rapuano)، دستیار وزیر دفاع در زمینه امور دفاعی داخلی و بین‌المللی آمریکا، در مورد معرفی فردی به‌عنوان فرمانده جدید سایبری آمریکا، عنوان کرد که هیچ ضرب الاجل و زمان مشخصی برای معرفی این فرد وجود ندارد. همچنین وی تأکید کرد، مایکل راجرز، از اعتماد همه‌جانبه وزیر برخوردار است و احتمال معرفی شدن او به‌عنوان فرمانده سایبری آمریکا وجود دارد.

بسیاری از متخصصان امنیت سایبری، حتی آن‌هایی که موافق جداسازی دو نهاد از یکدیگر هستند هم بر این موضوع تأکید دارند که این جداسازی، بسیار طولانی و زمان‌بر خواهد بود و این احتمال وجود دارد که هر دوی آن‌ها، با خطر از دست دادن بسیاری از منابع باارزش خود روبرو شوند. سناتور جان مک‌کین هم که یکی از منتقدان اصلی سیاست‌های ترامپ است، از سیاست‌های محتاطانه ترامپ در زمینه جداسازی آژانس امنیت ملی از فرماندهی سایبری آمریکا تشکر کرد.
 

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.