about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

تراشه‌های هوش مصنوعی خوابیدن یاد گرفتند!

محققان آمریکایی از طراحی یک سیستم هوش مصنوعی جدید خبر داده‌اند که تراشه‌های نصب‌شده در آن می‌توانند از مزیت خواب شبانه برای استراحت و تجدیدقوا بهره بگیرند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از نیواطلس، شبکه‌های عصبی مبتنی بر هوش مصنوعی شباهت‌های زیادی به انسان دارند و تفاوت‌های آن‌ها با رایانه‌های سنتی روزبه‌روز در حال افزایش است. از همین رو این شبکه‌ها نباید توسط انسان‌ها خاموش و روشن شوند و به علت بهره‌مندی آن‌ها از قدرت تصمیم‌گیری و هوش، خودشان می‌توانند در مورد زمان روشن و خاموش شدن تصمیم گرفته و به این شکل برای خواب و استراحت در زمان مناسب برنامه‌ریزی کنند.

تراشه‌های هوش مصنوعی مذکور درزمانی که فعالیتی ندارند سیگنال‌های اندک و آهسته‌ای را ردوبدل می‌کنند که مشابه با عملکرد شبکه عصبی مغز در زمان استراحت و خوابیدن است.

شبکه‌های عصبی مذکور از نورون‌های مصنوعی تشکیل‌شده‌اند که عملکردی مشابه بامغز واقعی انسان دارند و ارتباطات آن‌ها با یکدیگر درگذر زمان بیشتر و دقیق‌تر می‌شود. این شبکه‌ها می‌توانند برای پردازش و درک دقیق تصاویر و اصوات به کار گرفته شوند.

این تراشه‌های جدید هم از توانایی خودآموزی بیشتری برخوردار هستند و هم می‌توانند خاطرات قبلی را با دقت و جزئیات بیشتری به ذهن بسپارند و با طراحی و استفاده مداوم از آن‌ها می‌توان روش‌های تازه‌ای برای درمان بیماری‌هایی همچون آلزایمر، افسردگی، چاقی و ... یافت.

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.