about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

کارشناسان امنیت سایبری رویکرد جدیدی در باج افزارها کشف کرده‌اند که مهاجم به‌جای رمزگذاری داده‌ها، آن‌ها را تخریب می‌کند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ به نظر می‌رسد که عوامل استفاده‌کننده از باج افزارها در تلاش برای فرار از شناسایی، افزایش شانس دریافت پول و به حداقل رساندن فرصت‌ها برای توسعه ابزار رمزگشا، با قابلیت‌ جدیدی به نام تخریب داده‌ها دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

گزارش جدیدی از شرکت‌های سایدرس (Cyderes) و استِر وِل (Stairwell) که ازجمله شرکت‌های امنیتی ایالات‌متحده هستند، تجزیه‌وتحلیل یک بدافزار شبیه به اکسمتر (Exmatter) را نشان می‌دهد. اکسمتر یک ابزار استخراج مبتنی بر دات نت است که اغلب توسط شرکت‌های وابسته به باج افزار BlackCat/ALPHV استفاده می‌شود.

بااین‌حال، در این نسخه از ابزار، مهاجم سعی می‌کند فایل‌های موجود در سیستم قربانی را پس از استخراج خراب کند؛ علی‌رغم روال معمول که آن‌ها را رمزگذاری می‌کند.

ابتدا، بدافزار روی درایوهای دستگاه قربانی تکرار می‌شود و صفی از فایل‌ها را ایجاد می‌کند که با فهرست کدگذاری‌شده‌ای از پسوندهای تعیین‌شده مطابقت دارد. سایدرس توضیح داد که فایل‌های مطابق با پسوند خود، به‌نوبت حذف و اضافه می‌شوند و سپس در پوشه‌ای با همان نام میزبان خود که همان دستگاه قربانی است، در سرور کنترل‌شده توسط عاملین، نوشته می‌شوند.

در مرحله بعدی، فایل‌هایی که با موفقیت در سرور با دسترسی از راه دور کپی شده‌اند، در صف پردازش قرار می‌گیرند تا توسط ابزاری به نام ایریزر یا پاک‌کن (Eraser) پردازش شوند. یک بخش با حجم تصادفی که از ابتدای فایل دوم شروع می‌شود، تحت عنوان یک بافر خوانده شده و سپس در ابتدای فایل اول نوشته می‌شود، آن را بازنویسی می‌کند و فایل را خراب می‌کند.

استفاده از چنین تاکتیک‌هایی برای گروه‌های استفاده‌کننده، چند مزیت دارد:

اول، استفاده از داده‌های فایل قانونی برای خراب کردن فایل‌های دیگر ممکن است برای ابزارهای امنیتی معقول‌تر به نظر برسد و بنابراین به عدم‌ شناسایی باج افزار و پاک‌کن‌ها کمک می‌کند.

دوم، اگر گروه مهاجم بتواند تمام اطلاعات قربانی را استخراج کند و سپس فایل‌های موجود را خراب کند، قدرت چانه‌زنی بیشتری به هنگام اخاذی خواهد داشت. این بدان معناست که شرکت‌های استفاده‌کننده از باج افزار، تنها نسخه باقی‌مانده را دارند و نیازی به پرداخت هیچ مبلغی به توسعه‌دهندگان باج افزار ندارند؛ زیرا از رمزگذاری استفاده نشده است.

سوم، آن‌ها نیازی به نگرانی در مورد آسیب‌پذیری‌های کد خود باج افزار ندارند که در غیر این صورت ممکن است به مدافعان اجازه دهد تا ابزارهای رمزگشایی بسازند.

شرکت استِر وِل مدعی است که با چنین کپی قوی از داده‌های جمع‌آوری‌شده از کسب‌وکار قربانی، رمزگذاری فایل‌های مشابه روی دیسک در مقایسه با تخریب داده‌ها به یک کار سنگین در زمینه توسعه آن و یک کار اضافی تبدیل می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
آغاز
1404/04/22 - 13:47- آفریقا

آغاز برنامه توسعه استعدادهای دیجیتال با حمایت هوآوی در کنیا

برنامه توسعه استعدادهای دیجیتال با حمایت هوآوی و با همکاری سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات در کنیا راه‌اندازی شد.

تام
1404/04/22 - 12:33- آمریکا

تام کمپ و آینده قانون‌گذاری حریم خصوصی داده‌ها در کالیفرنیا و آمریکا

تام کِمپ، رئیس جدید سازمان حفاظت از حریم خصوصی کالیفرنیا، از آوریل ۲۰۲۴ مسئول اجرای قوی‌ترین قوانین ایالتی آمریکا در حوزه حریم خصوصی داده‌هاست، از جمله قانون «حذف اطلاعات» یاDelete Act .

افشا
1404/04/22 - 12:26- جرم سایبری

افشا اطلاعات ۵.۷ میلیون نفر در حمله سایبری به شرکت هواپیمایی کانتاس

شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس اعلام کرد که در پی حمله سایبری هفته گذشته، اطلاعات شخصی حدود ۵.۷ میلیون نفر افشا شده، اما این داده‌ها برای دسترسی به حساب‌های مسافران وفادار (Frequent Flyer) کافی نیست.