about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

امروز هر سه قوه داعیه مستقل بودن دارند و سرویس‌های متعدد جداگانه ارائه می‌دهند، اما اگر می‌خواهیم سرمایه‌های کشور در پست‌های مدیریتی به فساد کشیده نشوند، باید اختلافات را کنار بگذاریم.

 

 

 

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ وزیر ارتباطات با تأکید بر لزوم هوشیاری برای رقم زدن تحول دیجیتالی گفت:‌ امروز هر سه قوه داعیه مستقل بودن دارند و سرویس‌های متعدد جداگانه ارائه می‌دهند، اما اگر می‌خواهیم سرمایه‌های کشور در پست‌های مدیریتی به فساد کشیده نشوند، باید اختلافات را کنار بگذاریم.
‌ محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جشنواره فاوا اظهار داشت: ایران در سال گذشته در شاخص رشد در صنعت آی‌سی‌تی بیشترین رشد در منطقه آسیا اقیانوسیه و دومین در دنیا را داشته است.
وی گفت:‌در شاخص‌های بین‌المللی IDI ایران چهار رتبه رشد داشته که یکی از پارامترهای این شاخص پوشش نسل ۳ و ۴ موبایل است که در سال گذشته ۶۲ درصد پوشش در کشور وجود داشته است و امسال به لطف زحمات اپراتورها به ویژه همراه اول و سپس ایرانسل که قرار است به سرعت پوشش را تکمیل کند و برقراری ارتباط رومینگ ملی بین اپراتورهای خدمات اجباری (USO) و اپراتورهای موبایل پوشش پهنای باند موبایل در کشور گسترده ‌تر شده و انتظار می‌رود در آخرین رتبه‌بندی شاخص‌های IDI رشد ایران قابل‌ قبول‌تر باشد.
وی ادامه داد: در برنامه پنج ساله توسعه رشد ۱۳ رتبه‌ای کشور در شاخص‌های IDI تکمیل شده که امیدواریم این هدف را زودتر و حتی بیشتر محقق کنیم.
جهرمی با بیان اینکه رئیس‌جمهور دستور داده‌اند که باید وزارتخانه‌ها سند تحول دیجیتال را تدوین و شاخص‌های آن را احصاء کنند، گفت:‌برای تحول دیجیتال در حوزه‌های بهداشت، سلامت، شهر هوشمند، کشاورزی و بسیاری از موضوعات دیگر برنامه‌های جامع داریم.
وی با اشاره به مسائل مبتلابه تحولات دیجیتالی گفت:‌تحول دیجیتال موضوعاتی از جمله مصرف منابع آب، بهره‌وری،؛ کنترل‌های هوشمند و موضوعات این‌چنینی در تمام حوزه‌ها را دربرمی‌گیرد.

 

وی با بیان اینکه بهره‌وری به عنوان یک تکلیف در سند برنامه ششم ابلاغ شده، گفت:‌ اما برخی دستگاه‌ها مقابله بهره‌وری می‌ایستند.
جهرمی با بیان اینکه در موضوعات بین‌دستگاهی و کلان این حوزه شورای عالی فضای مجازی باید سیاست‌گذاری و هماهنگی کند، گفت: در موضوعات مختلف، وزارت ارتباطات تنها وظیفه ندارد و برای  بسیاری از سازمان‌ها مسئولیت تعریف شده است که باید مطالبه برای انجام وظایف و هم‌افزایی از سازمان‌ها شکل بگیرد. 
وی گفت: باید با گفتمان‌سازی و همراهی همه ظرفیت‌های فعالان اقتصادی، بردارها را هم‌جهت کنیم و تحول دیجیتال را پیش از آنکه برایمان رقم بزنند خودمان رقم بزنیم تا در بازارهای عمومی سهم بگیریم که البته توان این کار را داریم و در غیر این صورت، مستعمره دیگران می‌شویم.
وی گفت:‌در سال ۹۷ باید با همفکری بتوانیم اختلافات را کنار بگذاریم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: امروز هر قوه می‌گوید مستقل هستم و هرکدام سرویس‌های متعدد را جداگانه ارائه می‌کنند، اما اگر می‌خواهیم با فساد مقابله کنیم همه را باید با هم پیوند بزنیم. موضوع کاهش ۱۲.۵ درصدی سالانه مراجعات مردم به دستگاه‌ها برای دریافت خدمت یک تکلیف است که تنها با دولت الکترونیک محقق می‌شود.
وی گفت:‌ دزد دزد گفتن، برخورد کردن با دزد و گذشت نکردن از کسانی که اعتماد مردم را خدشه‌دار کرده‌اند مهم است اما مهم‌تر اصلاح کردن فرایند است که سرمایه‌های کشور که در پستی قرار می‌گیرد به وسیله اختیاراتی که به آنها می‌دهیم را فاسد نکنیم، نباید بگذاریم این فرایندها شکل بگیرد.
جهرمی گفت:‌ امروز به عنوان یک وزیر می‌خواهم دو دستگاه را بیاورم که با هم تبادل اطلاعات کنند، اما درنهایت موفق نمی‌شوم.

 

وی ادامه داد: یک مقامی هم درست کرده‌اند که امروز خواهش می‌ کنم که دیگر مقام عالی وزارت را نگویید، می‌گویند چشم اما انجام نمی‌دهند.
جهرمی گفت:‌ امروز بزرگترین اقدام ضدامنیتی به اشتراک نگذاشتن اطلاعات است.

 

 

تازه ترین ها
احتمال
1404/10/02 - 10:56- اروپا

احتمال توسعه سلاح روسیه علیه استارلینک

کارشناسان ادعا کردند که روسیه احتمالاً در حال توسعه سلاحی برای هدف قرار دادن استارلینکِ ایلان ماسک است.

هوش
1404/10/02 - 10:27- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی موتور جذب ۱۵.۶ میلیارد دلاری استارت‌آپ‌های اسرائیلی

استارت‌آپ‌های رژیم صهیونیستی در سال جاری، مبلغ ۱۵.۶ میلیارد دلار جمع‌آوری کردند، زیرا هوش مصنوعی، شرط‌بندی‌های بزرگ‌تر و متمرکزتری را هدایت می‌کرد.

تصاویر
1404/10/02 - 09:58- سایرفناوری ها

تصاویر ماهواره خیام؛ پشتوانه تصمیم‌سازی ملی در اقدامات پژوهشگاه فضایی ایران

پژوهشگاه فضایی ایران با بهره‌گیری از تصاویر با دقت بالای ماهواره سنجش‌ازدور «خیام»، گام مهمی در پایش تغییرات کاربری زمین، مدیریت منابع طبیعی و پشتیبانی از مدیریت بحران‌های کشور برداشته است.