about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

تبلت جدید HTC

به نقل از منابع آگاه در کمپانی HTC این شرکت ممکن است به زودی از تبلت جدید خود که با نام  Volantis یا Flounder عرضه خواهد شد، رونمایی کند. از مشخصات این تبلت می توان به صفحه نمایش 8.9 اینچی با وضوح 1440*2048 و تراکم پیکسلی 281ppi، کارت گرافیکی Nvidia 64 بیتی، پردازنده  Tegra k1 و 2GB رم اشاره کرد. این تبلت همچنین یک دوربین 8 پیکسلی در پشت و یک دوربین 2 پیکسلی در بالای صفحه نمایش خود دارد. همچنین این تبلت جدید با دو نوع رم داخلی 16GB و 32GB عرضه خواهد شد. در ساخت این تبلت همانطور که انتظار می رفت از آلمینیوم "zero-gap" استفاده شده است. ضخامت این تبلت 7.8mm و وزن آن 418gr می باشد. با اینکه عکس هایی از این تبلت به بیرون درز کرده، کارشناسان بر این باورند که این تصاویر مربوط به طراحی اولیه می باشند و ممکن است در مدل تجاری این تبلت تغییراتی ایجاد شود. این تبلت می تواند از آخرین ورژن اندروید  L OS پشتیبانی کند. شایان ذکر است که HTC Volantis  در سه تیپ عرضه خواهد شد که قیمت های آنها 399$ برای LTE و 499$ برای 16GB و 600$ برای 32GB می باشد.

تازه ترین ها
مشارکت
1404/06/01 - 12:29- سایرفناوری ها

مشارکت شرکت‌های ZTE و GO Telegram در حوزه 5G در عربستان

شرکت «ZTE» و «GO Telecom» اولین آزمایش «mmWave 5G-A» مسافت طولانی در عربستان سعودی را به پایان رساندند.

برنامه
1404/06/01 - 12:02- هوش مصنوعي

برنامه آموزشی هوش مصنوعی ژاپن برای تعمیق روابط با آفریقا

ژاپن با تعهد به پرداخت میلیاردها دلار وام، از آموزش هوش مصنوعی و تعمیق روابط اقتصادی با آفریقا خبر داد.

مهار
1404/06/01 - 11:47- آسیا

مهار سیم‌کارت‌های غیرقانونی در پاکستان

آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری هماهنگی با انجمن اولیا و مربیان پاکستان (PTA) را برای مهار سیم‌کارت‌های غیرقانونی تقویت می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.