about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

تبدیل همه‌ی سطوح به ابزار هوشمند

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ به تازگی شرکت سونی اعلام کرد گروه تحقیق و توسعه آزمایشگاه آینده سونی (Sony Future Lab)، در حال تولید پروژکتوری است که می‌تواند تمام سطوح صاف را به یک نمایشگر لمسی تبدیل کند. این پروژکتور از حسگرهای شناسایی عمق و حرکتی استفاده می‌کند تا بتواند زمانی که یک شی روی سطح موردنظر قرار می‌گیرد، آن را شناسایی و اطلاعات را نمایش دهد. همچنین در صورت قرار گرفتن یک کتاب رمان روی این نمایشگر، اطلاعات کتاب به‌صورت زنده نمایش داده می‌شود.


نمونه‌ی مشابه و کامل این نوع پروژکتورها در سال 2012 با ترکیب دوربین پلی‌استیشن آی (PS Eye) و کینکت مایکروسافت (Microsoft Kinect) ایجاد شده بود. شرکت سونی محصول ذکر شده را به رسمیت شناخته و نمونه‌ی اولیه‌ی خود را با پشتیبانی از یک رمان و فناوری واقعیت افزوده ایجاد کرد. زمانی که کتاب روی میز قرار گرفته و باز می‌شود، پروژکتور شروع به روایت اطلاعات کتاب روی نمایشگر می‌کند. همچنین مسیر حرکت انگشت کاربر روی سطح میز شناسایی شده و کاربر می‌تواند در روند پیشرفت داستان دخالت کند.
کاربردهای این فناوری در حال حاضر بسیار محدود است؛ اما عده‌ی ای از کارشناسان بیان می‌کنند در آینده‌ی نزدیک می‌توان کاربردهای بسیاری برای آن در نظر گرفت. به‌عنوان مثال از این فناوری می‌توان برای ایجاد نسل جدید کتاب‌ها، سطوح قابل‌لمس و ابزارهای آموزشی در مدارس را ایجاد کرد.

 

 

تازه ترین ها
تقویت
1404/05/31 - 16:41- آسیا

تقویت امنیت سایبری در مالزی با ظهور فناوری پیشرفته

مالزی در بحبوحه ظهور فناوری‌های هوش مصنوعی و ابری، امنیت سایبری را افزایش داد.

افزایش
1404/05/31 - 16:33- آسیا

افزایش حملات سایبری علیه امارات در زمان بلایای طبیعی و معاملات تجاری

شرکت آکرونیس اعلام کرد که حملات سایبری علیه امارات متحده عربی در زمان وقوع بلایای طبیعی و معاملات تجاری افزایش می‌یابد، زیرا مجرمان از اختلالات سوءاستفاده می‌کنند.

دانشجویان
1404/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی چت‌بات‌ها

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی از چت‌بات‌های هوش مصنوعی هستند.