about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

تبدیل قرآن به DNA و تزریق آن به بدن

«ادرین لوکاتلی»، دانش آموز دبیرستانی ساکن فرانسه با انتشار مقاله ای مدعی شده که پروتئین های DNA را بدون اطلاع دقیق از خطرات جانبی آنها به خودش تزریق کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ پیشرفت بی وقفه فناوری امکان پیاده سازی آزمایش های جالب و مهیجی را روی بدن فراهم ساخته اما تزریق DNA به خاطر ریسک بسیار بالا موردی نیست که همه به آن علاقه داشته باشند، با این حال این یک دانش آموز فرانسوی دست به اینکار زده است.

«ادرین لوکاتلی»، دانش آموز دبیرستانی ساکن فرانسه با انتشار مقاله ای مدعی شده که پروتئین های DNA را بدون اطلاع دقیق از خطرات جانبی آنها به خودش تزریق کرده است. علاوه بر این ظاهرا وی شخصا با تبدیل متون مذهبی کتاب مقدس «سِفر پیدایش» و قرآن به بلاک های سازنده DNA توالی های مورد نظر را تهیه کرده است.

«دئوکسی ریبونکلئید اسید» یا DNA ماکرومولکول هایی با ساختار اولیه قابل نگارش هستند. مطالعات جدید نشان داده که می توان هر نوع داده ای را از طریق تبديل صفر و يک فايل های ديجيتال به چهار عنصر DNA يعنی آدنين، گوانين، سيتوزين و تيمين در قالب DNA ذخیره کرد. انگیزه لوکاتلی از تزریق DNA به خودش نیز همین مساله بوده است:

از آنجا که امکان تبدیل اطلاعات دیجیتال به DNA وجود دارد می خواستم احتمال تبدیل متن مذهبی به DNA و تزریق آن به موجودی زنده را بررسی کنم.

ادرین بدین منظور ابتدا نسخه های دیجیتال از متون مذهبی را دانلود کرده و هر کاراکتر را به یک واحد از رشته DNA یعنی نوکلئوتید خاص تبدیل کرد. وی سپس از طریق یک ابزار آنلاین مجانی و با استفاده از آمینو اسیدها پروتئین نهایی را تولید کرد.

بعد از آماده شدن پروتئین هر کدام از متون مذهبی را به یکی از ران‌هایش تزریق کرد اما ظاهرا به جز چند روز درد کشیدن، عواقب و اثرات جانبی دیگری دامنگیر این نوجوان نشده است. با توجه به ریسک بالای تزریق پروتئین های دست ساز و با نادیده گرفتن چند روز درد کشیدن باید ادرین را بسیار خوش شانس بدانیم.

تازه ترین ها
دستگیری
1404/08/18 - 11:13- آسیا

دستگیری دو مظنون به انجام فعالیت‌های مخرب سایبری در ترکیه

ترکیه دو مظنون را در حملات جاسوسی سایبری دستگیر و سیستم‌های مرتبط با خارجی را توقیف کرد.

بومی‌سازی
1404/08/17 - 18:48- هوش مصنوعي

بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌های دانشگاه آزاد

مدیر سلامت دانشگاه آزاد از راه اندازی استارت‌آپ ویکند سلامت با محوریت هوش مصنوعی و بیمارستان متاورس خبر داد و گفت: هدف اصلی ما، بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌ها است.

مدل‌های
1404/08/17 - 18:45- هوش مصنوعي

مدل‌های استدلال‌گر بیش از دیگر هوش مصنوعی‌ها در برابر حملات «جیلبریک» آسیب‌پذیرند

نتایج مطالعه‌ای مشترک از سوی انتروپیک، دانشگاه آکسفورد و دانشگاه استنفورد حاکی از آن است که مدل‌های پیشرفته هوش مصنوعی با توانایی «استدلال و تفکر چندمرحله‌ای»، برخلاف تصور پیشین، بیش از سایر مدل‌ها نسبت به هک و حملات جیلبریک آسیب‌پذیر هستند.