about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

به گفته محققان مجله علمی «IEEE Access»، هوش مصنوعی می‌تواند به بهبود تشخیص تومور مغزی کمک کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دانشمندان هندی و ژاپنی از جمله انستیتوی علوم یکپارچه مواد سلولی (iCeMS) در دانشگاه کیوتو (Kyoto) روشی جدید با ارائه بهترین شیوه درمانی به پزشکان براساس درجه تومور مغزی بیماران توسعه دادند.

روش تشخیص معمول گلیوما (gliomas)، از طریق اسکن‌های ام‌آرآی (MRI) است که یک تصویر 3بعدی از بافت اسکن شده بازسازی می‌کند و داده‌های ارزشمندی در مورد شکل و بافت تومور می‌دهد. الگوریتم‌های هوش مصنوعی مدت زیادی است که به استخراج این داده‌ها کمک می‌کنند. آنكولوژیست‌های پزشكی از این روش – موسوم به رادیومیک (radiomics) – برای بهبود تشخیص بیماران استفاده می‌کنند؛ با این حال، هنوز باید دقت آن بیشتر شود.

به همین دلیل، گانِش پاندیان ناماسیوایام (Ganesh Pandian Namasivayam)، مهندس زیست انستیتوی علوم یکپارچه مواد سلولی دانشگاه کیوتو به همراه بالاسوبرامانیان رامان (Balasubramanian Raman)، دانشمند داده، تیمی را برای توسعه رویکرد یادگیری ماشینی و امکان طبقه‌بندی گلیوما به درجه‌های پایین یا بالا با دقت 97.54 درصد تشکیل داد.

این یک پیشرفت مهم برای بیماران مبتلا به تومور مغزی محسوب می‌شود، زیرا انتخاب روش درمانی گلیوما تا حد زیادی به درجه‌بندی آن بستگی دارد.

تیم یاد شده از مجموعه داده مربوط به 210 اسکن ام‌آرآی افراد مبتلا به گلیومای درجه بالا و 75 مورد دیگر با گلیومای درجه پایین استفاده کردند. آنها یک رویکرد یادگیری ماشینی به نام «CGHF» توسعه دادند که برپایه سیستم پشتیبانی تصمیم‌گیری محاسباتی برای طبقه‌بندی گلیوما با استفاده از رادیومیک‌های ترکیبی و ویژگی‌های مبتنی بر موجَک است.

الگوریتم‌ها، برای استخراج اطلاعات مربوط به تومورهای مغزی از اسکن ام‌آرآی با دقت پردازش داده‌ها و طبقه‌بندی گلیوما انتخاب می‌شوند. محققان، سپس مدل خود را روی بقیه اسکن‌های ام‌آرآی آزمایش کردند تا دقت آن در 97.54 درصد ارزیابی شود.

بالاسوبرامانیان در این خصوص گفت :

«روش ما عملکرد بهتری نسبت به سایر روش‌های پیشرفته برای پیش‌بینی درجه‌های گلیوما از اسکن‌های ام‌آرآی مغز دارد. این موضوع کاملاً قابل توجه است.»

گانِش نیز اظهار داشت :

«ما امیدواریم که هوش مصنوعی به توسعه یک مدل نرم‌افزاری پیش‌بینی کننده ماشین نیمه اتوماتیک یا خودکار در راستای کمک به پزشکان، رادیولوژیست‌ها و سایر کادر پزشکی و ارائه بهترین شیوه‌های درمانی بیماران کمک کند.»

منبع:

تازه ترین ها
کاربرد
1404/04/10 - 10:56- هوش مصنوعي

کاربرد فزاینده هوش مصنوعی در پهپادهای جنگی

به گفته کارشناسان، سازندگان پهپاد اروپایی در ناوبری و هدف‌گیری از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند.

مهار
1404/04/10 - 10:09- اروپا

مهار حادثه سایبری در دیوان کیفری بین‌المللی

دیوان کیفری بین‌المللی اعلام کرد که حادثه جدید سایبری شناسایی و مهار شده است.

رونمایی
1404/04/10 - 09:51- آسیا

رونمایی از استراتژی امنیت سایبری آسه‌آن

مالزی در اجلاس منطقه‌ای، استراتژی امنیت سایبری آسه‌آن را رونمایی کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.