about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

برگزاری اجلاس امنیت سایبری نیوزیلند

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ صنایع فناوری اطلاعات نیوزیلند آماده می‌شوند تا اولین اجلاس سران امنیت سایبری را با حضور خانم اِمی آدامز، وزیر ارتباطات این کشور و با حضور بیش از 200 تن از فعالان تجاری، هفته آینده در این کشور برگزار کنند.
در اجلاس هفته آینده، راهبرد امنیت سایبری نیوزیلند که در دسامبر گذشته تصویب‌شده بود، به بخش خصوصی و دولتی ابلاغ و اجرایی خواهد شد. به گفته آدامز، حملات سایبری نزدیک به 257 میلیون دلار به اقتصاد این کشور در سال گذشته خسارت وارد کرده است. وی همچنین درباره بازار تجارت اینترنتی عنوان کرد: به‌عنوان یک مقام دولتی، ما درباره توسعه و پیشرفت امنیت سایبری نیوزیلند مطمئن هستیم و ضمانت می‌دهیم که نیوزیلند به‌عنوان یک مکان امن و باز برای تجارت و کسب‌وکار خواهد بود. این مقام دولتی با اشاره به اینکه بخش خصوصی به‌تنهایی توانایی مقابله با چالش‌های امنیت سایبری را ندارد، خواستار همکاری بخش دولتی با خصوصی شد تا تجربیات و اطلاعات خود را به اشتراک بگذارند. خانم آدامز با اشاره به اهمیت این اجلاس عنوان کرد: این اجلاس فرصت مناسبی برای هم‌اندیشی سران و مدیران ارشد کشور است تا حول موضوعاتی از قبیل مقابله با تهدیدات سایبری، افزایش انعطاف‌پذیری و امنیت در دنیای دیجیتالی رو به رشد، بحث و تبادل‌نظر کنیم. آدامز می‌گوید بعد از تصویب راهبرد امنیت سایبری، آگاهی‌بخشی خصوصی از تهدیدهای این حوزه بیشتر شده است. به عقیده وی، امنیت سایبری یک موضوع کلیدی برای کسب‌وکار در سال 2016 خواهد بود. وی توضیح داد که همکاری بین بخش خصوصی و دولتی در مرکز راهبرد امنیت سایبری قرار دارد و برای بهبود این حوزه در کشور، همفکری این دو بخش ضروری و لازم خواهد بود.
موضوع این اجلاس، امن نگه‌داشتن تجارت الکترونیک نیوزیلند خواهد بود. در این اجلاس، مهمانان خارجی نیز حضور خواهند داشت که می‌توان به شخصیت‌هایی مانند جیم لویس (Jim Lewis) از مرکز مطالعات امنیت سایبری آمریکا در واشنگتن، مت تاملینسون (Matt Thomlinson) معاون رئیس امنیتی مایکروسافت و ریچارد بتلیچ (Richard Bejtlich) رئیس بخش راهبرد امنیتی شرکت فایرآی (FireEye)، اشاره کرد.

 

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.