about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

برقراری ۱۶۵ هزار کیلومتر فیبرنوری در کشور

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت ۱۵ هزار روستا از طریق مخابرات به اینترنت متصل هستند

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ سید مجید صدری مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در گفت وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس بابیان اینکه روستاهای کشور به ارتباط تلفن ثابت و اینترنت مخابرات متصل هستند، گفت:  در حال حاضر  ۲۹ میلیون مشترک تلفن ثابت در کشور وجود دارد، به طوری که ۵۱ هزار و ۴۰۰ روستا دارای ارتباط تلفن ثابت و ۱۵ هزار روستا از طریق مخابرات به اینترنت متصل هستند و باید بگویم ۱۶۵ هزار کیلومتر فیبرنوری در کشور برقرار است.
* ۷۶ میلیون یورو صرفه‌جویی ارزی مخابرات 
وی درباره میزان صرفه‌جویی ارزی صنعت مخابرات افزود: طی روندهای قانونی و انعقاد تفاهم نامه‌های متعدد با مشارکت وزارت صمت و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، تا به امروز ۷۶ میلیون یورو صرفه‌جویی ارزی در صنعت بومی مخابرات داشته ایم و عرصه برای شکوفایی صنعت نسل چهارم مخابرات با تکیه بر توان تولیدکنندگان داخلی گشوده شده است. از طرفی باید به این نکته اشاره کنم که قطعا نقش بازوی قدرتمند ارتباطات و مخابرات کشور به عنوان سرمایه‌ای غیرنفتی برای رونق تولید ملی و جلب نظر فضای بین‌الملل در بخش صادرات و ترسیم آینده‌ای روشن‌تر بر همگان آشکار است و باعث بسی خرسندی است که حدود ۸۰ درصد امکانات صنعت مخابرات داخلی است و آمادگی برای پوشش و بهره‌مندی ۱۰۰ درصدی و تامین ۲۰ درصد باقیمانده از توان تولید داخل را نیز داریم.
* توزیع مودم های مخابرات  به صورت نقدی و اقساطی
صدری با اشاره به توزیع مودم های شرکت مخابرات تصریح کرد: در حال حاضر امکان خرید مودم به صورت نقدی و اقساطی (۶ ماهه و یا یکساله) برای متقاضیان فراهم است که این مودم‌ها در دو نوع قیمت حدود ۳۵۰ هزار تومان و ۵۵۰ هزار تومان عرضه می‌شود.
 

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.