about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

بدافزار GPlayed به عنوان فروشگاه تقلبی گوگل

محققان اپلیکیشن گوگل پلی تقلبی را یافته اند که ادعا می کند یکی از سرویس های گوگل است اما دستگاه های کاربران را آلوده می کند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛  بدافزارGPlayed، تحت نام Google Play Marketplace در اپلیکیشن های گوشی نمایش داده می شود و آیکون آن هم شباهت بسیاری با آیکون فروشگاه اپلیکیشن های گوگل، یعنی پلی استور دارد.

به گفته محققان امنیتی سیسکو تالوس GPlayed بسیار قدرتمند است و یکی از نقاط قوتش به انعطاف پذیری و قابلیت انطباق آن پس از گسترش مرتبط است. این تروجان با دات نت و ابزار طراحی برنامه های موبایل زامارین نوشته شده است.

بدافزار زیرساختی ماژولار دارد؛ به این معنی که بدون نیاز به کامپایل کردن مجدد یا ارتقای بسته تروجان روی دستگاه، توسعه دهنده می تواند قابلیت ها را به آن اضافه کند. قابلیت های مخرب این تورجان هم مشابه با سایر نمونه های مشابه است. GPlayed علاوه بر سرقت اطلاعات قادر به جاسوسی و سرقت گواهینامه های متربط با حساب های بانکی، پایش موقعیت کاربرر و سرقت داده های دستگاه هم هست.

هنگامی که یک گوشی اندرویدی در معرض خطر قرار می گیرد تروجان تلاش می کند دستگاه را در سرور کنترل بدافزار ثبت نام کند. علاوه بر این اطلاعاتی از جمله مدل دستگاه، IMEI، شماره تلفن، کشور کاربر و نسخه اندروید را ذخیره می کند.

بدافزار GPlayed همچنین می تواند پیام های کوتاه کاربران و اطلاعات مرتبط با فرستنده پیام ها را به سرورهای خود ارسال کند. مرحله آخر ثبت نام شامل درخواست مجوز های اضافی برای افزایش دسترسی ها است. از دیگر موارد باید به دسترسی به تنظیمات دستگاه اشاره کرد.

البته کاربر می تواند درخواست ها را نادیده بگیرد و پنجره های مرتبط با آن را ببندد اما مجدداً این پیام ها به او نشان داده می شود تا وقتی که کاربر با درخواست ها موافقت کند.

پس از نصب تروجان همچنین صفحه ای با تم صفحات گوگل باز می شود و از کاربر برای وارد کردن اطلاعات پرداخت سوال می شود. تا زمانی که کاربر اطلاعات را وارد کند و تأیید شود که این اطلاعات درست است، نمایشگر قفل می شود. در نهایت این اطلاعات به سرور ارسال می شود. GPlayed همچنین قادر است کدهای جاوا اسکریپت را دستکاری کند تا کاربر به صفحات آلوده هدایت شود.

محققان سیسکو تالوس اعتقاد دارند که بد افزار GPlayed در مراحل نهایی آزمایش است. البته اکنون این تروجان به پلتفرم آنتی ویروس ها ارسال شده است تا امکان شناسایی آن فراهم شود با این حال به کاربران هشدار داده شده که مراقب GPlayed باشند.

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.