about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

بدافزاری در پوشش پیام‌های صوتی WhatsApp

اگر از کاربران WhatsApp هستید بهتر است مراقب پیام‌های صوتی جدید باشید چرا که ممکن است برخی از آن‌ها حاوی بدافزار باشند.
موسسه خبری سایبربان:اگر از کاربران WhatsApp هستید بهتر است مراقب پیام‌های صوتی جدید باشید چرا که ممکن است برخی از آن‌ها حاوی بدافزار باشند.
پیش‌تر و در همین وب‌گاه خبری مبنی بر پیام‌های صوتی آلوده در WhatsApp را منتشر کرده بودیم. اما به تازگی اطلاعات جدیدی در این مورد منتشر شده است. محققین Avira اخیراً تهدیدی با نام TR/Kuluoz.A.27 را شناسایی کرده‌اند که در نقاط مختلف جهان فعال بوده و مشکلات بسیاری را برای کاربران این نرم‌افزار ایجاد کرده است. در این حمله‌ی جدید برای کاربر پیغامی مبنی بر دریافت پیام صوتی جدید نمایش داده می‌شود که کلیک بر روی دکمه‌ی Play وی را به وب‌گاه‌های مخرب هدایت می‌کند. پیغام مذکور کاملاً شبیه پیغام‌های نرم‌افزار معروف WhatsApp طراحی شده است.
در صورتی که بر روی Play کلیک کردید و به وب‌گاه‌های متفرقه هدایت شدید بدون معطلی مرورگر خود را ببندید. این تهدید بیش از هر چیز کاربران نسخه‌ی اندرویدی این نرم‌افزار را تهدید می‌کند؛ در سامانه‌های مبتنی بر اندروید پرونده‌ای با نام Browser 6.5 را دریافت می‌کند که در صورت اجرا پیغامی به کاربر نمایش می‌دهد. حال اگر کاربر بر روی Agree کلیک کند این بدافزار چندین پیامک به شماره‌های خاص ارسال می‌کند که هزینه‌ی سنگینی را برای کاربر در بر خواهد داشت. بدافزار مذکور سپس تلاش می‌کند تا شما را به دریافت و نصب چند بدافزار دیگر ترغیب نماید.
بنا بر اعلام مایکروسافت، تروجان Kulouz در اصل با هدف سرقت گذرواژه‌ها و سایر اطلاعات حساس قربانی طراحی شده است.این بدافزار همچنین قابلیت آلوده‌سازی iPhone‌های جیلبریک شده را نیز داراست و علاوه بر آن می‌تواند رایانه‌های شخصی را هم آلوده نماید. آلوده‌سازی رایانه‌های شخصی بدین منظور صورت می‌گیرد که این بدافزار بتواند از طریق این رایانه‌ها به ابزارهای همراه راه پیدا کند. بر همین اساس توصیه می‌شود که به شدت مراقب پیغام‌هایی باشید که در مورد صندوق صوتی حساب WhatsApp خود دریافت می‌کنید.
   
همانطور که در تصویر دیده می‌شود پیغامی که از سوی نفوذگران و برای فریب کاربر فرستاده می‌شود در ظاهر کاملاً عادی و معتبر به نظر می‌رسد. اما با کلیک بر روی Play بدافزار فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
بنابر اعلام WhatsApp، سرویس پیام‌های صوتی نسخه‌های مختلف این نرم‌افزار در بسترهای مختلف همانند اندروید، iOS وغیره تا حدود زیادی از نظر ظاهری شبیه هم طراحی شده است. این امر دستیابی نفوذگران به اهداف‌شان را تسهیل می‌نماید.
به کاربران توصیه می‌شود تا به دقت رایانامه‌ها و اعلان‌هایی که در زمینه‌ی پیام‌های صوتی جدید دریافت می‌کنند را با احتیاط کامل بررسی نمایند چرا که این بدافزار قابلیت آلوده‌سازی اکثر سامانه‌عامل‌های رایج را داراست.
تازه ترین ها
همکاری
1404/04/12 - 23:45- سایرفناوری ها

همکاری اُپن اِی آی و اوراکل در زمینه گسترش مرکز داده

شرکت‌های اُپن اِی آی و اوراکل برای گسترش عظیم مرکز داده هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

اعمال
1404/04/12 - 22:38- هوش مصنوعي

اعمال قوانین هوش مصنوعی تا پایان سال ۲۰۲۵ در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا اعلام کرد که آیین‌نامه‌ای برای کمک به شرکت‌ها در رعایت قوانین هوش مصنوعی اعمال می‌شود.

تلاش تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز

تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز هوش مصنوعی تلاش می‌کند.