about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

باید از ارزهای دیجیتال استقبال کنیم

کریستین لاگارد یکی از گزینه‌های احتمالی ریاست بانک مرکزی اروپا بر این باور است برای حمایت از مصرف کنندگان باید از ارزهای دیجیتال استقبال کنیم.

کریستین لاگارد (Christine Lagarde) یکی از گزینه‌های احتمالی ریاست بانک مرکزی اروپا، بر این عقیده است که بانک‌های مرکزی و سازمان‌های مالی علاوه بر اینکه وظیفه حمایت و حفاظت از مصرف‌کنندگان را بر عهده دارند، باید در برابر نوآوری‌هایی مانند ارزهای دیجیتال نگاهی باز و پذیرا داشته باشند. 

به گزارش کوین‌تلگراف، لاگارد که در حال حاضر ریاست صندوق بین‌المللی پول را بر عهده دارد، در گفتگو با کمیته امور اقتصادی و مالی مجلس اروپا گفت:

بانک‌های مرکزی و قانون‌گذاران مالی باید با آغوش باز پذیرای فرصت‌های به وجود آمده توسط تغییر و تحول‌های سال‌های اخیر باشند و از آن استقبال کنند.

او در نطق آغازین خود اظهار داشت:

در رابطه با فناوری‌های جدید از جمله ارزهای دیجیتال، باید از خطرات آن مانند ثبات اقتصادی، فعالیت‌های مجرمانه و حفظ حریم خصوصی آگاه باشیم. ما با اعمال قوانین مناسب می توانیم این فناوری را به جهتی هدایت کنیم که برای عموم مردم منفعت داشته باشد. این جمله به این معناست که ما باید فواید گسترده اجتماعی این نوآوری را به رسمیت بشناسیم و فضای لازم برای توسعه را در اختیار آن‌ها قرار دهیم.

لاگارد وعده داد که در صورت انتخاب او به ریاست بانک مرکزی اروپا، کاری خواهد که سازمان‌ها به‌ سرعت خود را با شرایط مالی همواره متغیر این روزها سازگار کنند.

همچنین لاگارد پیش‌تر، در ماه فوریه مدعی شده بود که قانون‌گذاری جهانی ارزهای دیجیتال امری «اجتناب‌ناپذیر» و لازم است.

او در ماه آوریل هم در گزارشی اذعان کرده بود که نوآوری‌های اخیر در زمینه‌ی بلاک چین در حال لرزاندن پایه‌های نظام‌های مالی سنتی در جهان است و تأثیر مستقیمی بر متصدیان کنونی این نظام‌ها خواهد داشت.

تازه ترین ها
تأیید
1404/09/11 - 17:03- جرم سایبری

تأیید سرقت داده پس از حمله سایبری به شورای غرب لندن

یکی از سه شورای لندن که هفته گذشته هدف حمله سایبری قرار گرفتند اعلام کرده است که جزئیات مربوط به برخی ساکنان در جریان نقض امنیتی سامانه‌های مشترک، کپی و خارج شده است.

نگرانی
1404/09/11 - 16:49- جرم سایبری

نگرانی ۸۸ درصد سازمان‌ها از حملات سایبری دولتی

حس رو به افزایش نگرانی در اتاق‌های مدیریت به‌وجود آمده است؛ چرا که ۸۸ درصد رهبران امنیت سایبری و امنیت اطلاعات در سازمان‌های بریتانیا و آمریکا ابراز نگرانی می‌کنند که هدف حملات سایبری دولتی قرار گیرند.

تسویه‌
1404/09/11 - 16:37- آمریکا

تسویه‌ حساب شرکت فناوری آموزشی با کمیسیون تجارت فدرال آمریکا

یک ارائه‌دهنده فناوری آموزشی موافقت کرده است که برای حل اتهاماتی مبنی بر اینکه ضعف در اقدامات امنیتی باعث یک نشت عظیم داده در سال ۲۰۲۱ شده، برنامه‌ای برای امنیت داده‌ها اجرا کرده و داده‌های غیرضروری را حذف کند.