about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

باج افزاری جدید برای سرقت اطلاعات پی پال

مراقب حملات باج افزاری باشید زیرا این بار با رویکرد سرقت اطلاعات پی پال وارد سیستم کامپیوتری شما می شوند.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ پی پال (PayPal) که یک درگاه پرداخت و واریز الکترونیکی است در بسیاری از کشورها مورد استفاده قرار میگیرد. کاربران می توانند با استفاده از آن می توانند کارت های بانکی و حساب های خود را مدیریت کنند.

اخیرا هکرها حملات فیشینگی را برای سرقت اطلاعات کارت های بانکی افراد طراحی کرده اند. درجریان این تهاجمات صفحه فیشینگی همانند وبگاه پی پال طراحی کرده اند و قربانیان که قصد ورود به وبگاه پی پال را دارند به این صفحه جعلی سوق داده می شوند.

این صفحه فیشینگ با دقت و ظرافت خاصی طراحی شده است که کاربران بدون هیچ شک و تردیدی اطلاعات خود را وارد کنند.

محققان امنیتی اظهار کردند، هکر‌ها با استفاده از ایمیل‌های اسپم، کاربران را به صفحه‌ای جعلی که در قالب وردپرس است هدایت کرده و امنیت اطلاعات آن‌ها را به خطر می‌اندازند. کاربران در این وبگاه ملزم به وارد کردن اطلاعات کاربری و تصویری از کارت شناسایی خود می‌شوند.

چندی پیش کاربران پی پال هدف حملات هکری قرار گرفته و از آن‌ها با گرفتن شماره تامین اجتماعیشان کلاهبرداری شد. کاربران بدون اطلاع از امنیت سایت، شماره تامین اجتماعی خود را وارد کرده بودند. از آنجایی که این شماره توسط اداره تامین اجتماعی برای افراد صادر می‌شود و هویت آن‌ها را مشخص می‌کند، فرصت مناسبی برای هکرها محیا شده بود.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/07/17 - 13:57- هوش مصنوعي

راه‌اندازی واحد رباتیک توسط گروه علی‌بابا

آزمایشگاه کوئن علی‌بابا واحد رباتیکی را برای پیشبرد هوش مصنوعی تجسمی راه‌اندازی کرد.

پرداخت‌های
1404/07/17 - 13:21- هوش مصنوعي

پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی

هند طرح آزمایشی پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی را راه‌اندازی کرد.

صادرات
1404/07/17 - 12:52- آمریکا

صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات

ایالات متحده صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات متحده عربی را تأیید کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.