about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

ایران، بزرگترین نگرانی رئیس سابق NSA

کیث الکساندر، ادعا می‌کند که ایران چیزی برای از دست دادن ندارد و به همین دلیل، به بازیگری خطرناک، در فضای سایبر تبدیل شده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ کیث الکساندر (Keith Alexander)، مدیر سابق NSA و مدیر شرکت امنیتی سایبری آیرون نت (IronNet Cybersecurity) در زمان برگزاری نشست نوآوری سایبری جهانی (Global Cyber Innovation Summit) در بلتیمور توضیح داد که مقامات دولتی آمریکا تمرکز اصلی خود را روی تهدیدات هکری ازسوی روسیه و چین قرار داده‌اند؛ اما خطرات سوی ایران همچنان باقی هستند.

الکساندر گفت:

ایران بیش از 2 کشور دیگر، مرا نگران می‌کند؛ زیرا هکرهای آن، به صورت احساسی عمل می‌کنند. این درحالی است که روسیه و چین، نسبت به کاری که می‌توانند انجام دهند و شیوه‌ی فرار خود، مدت‌ها برنامه‌ریزی می‌کنند.

مدیر سابق NSA اشاره کرد که پس از خروج دولت ترامپ از برجام و تمدید تحریم‌ها، شدت درگیری‌های ایران و آمریکا افزایش‌یافته است. این تنش با وجود تحریم نفتی ایران، بدتر هم خواهد شد.

مدیر آیرون نت ادعا کرد: 

در زمان ریاست جمهوری باراک اوباما و شدت گرفتن تحریم‌ها علیه ایران در سال 2012، هکرهای ایرانی با هدف مقابله، مجموعه‌ای از حملات را به آمریکا انجام دادند. هدف این اقدامات از کار انداختن وبگاه‌های مؤسسات مالی دولت آمریکا بود.

مقام یادشده افزود:

ایران در این نوبت، می‌تواند در اقدام متقابل نسبت به تحریم‌ها، حملات مخرب‌تری را انجام دهد. به همین دلیل است که من نگران هستم. من معتقدم ایران یک بازیگر منطقی در این حوزه نیست.

وی شرح داد:

هر یک از دشمنان آمریکا در فضای سایبری چالش‌های خود را ایجاد می‌کنند. چین به سرقت حجم عظیمی از داده‌ها به خصوص مالکیت‌های معنوی از صنایع رقیب معروف است. روسیه علاوه بر سرقت اطلاعات از مکان‌هایی مانند سازمان‌های اطلاعاتی و فاش کردن داده‌های آن، اقداماتی مانند دخالت در روند سیاسی کشورها از طریق هک انتخابات 2016 را انجام می‌دهد. همچنین می‌توان به اقدامات مخرب آن‌ها مانند حمله به شبکه‌ی برق اوکراین در سال‌های 2015 و 2016 و همچنین نفوذ به زیرساخت‌های پتروشیمی عربستان در سال 2018 اشاره کرد.

متخصصان امنیت سایبری همچنان میان هک‌هایی که با هدف سرقت، یا دسترسی به اطلاعات انجام می‌شوند و حملاتی که به منظور تخریب داده‌ها و سامانه‌ها صورت می‌گیرند، تفاوت گسترده‌ای قائل می‌شوند. با وجود این که سرقت اطلاعات ممکن است خرابکارانه به حساب آمده و عواقب گسترده‌ای داشته باشد؛ آن‌ها معتقدند:

تفاوتی چندانی میان شیوه‌هایی که کشورها به واسطه‌ی آن از یکدیگر جاسوسی می‌کنند، وجود ندارد. در طرف مقابل، حملات مخرب، مرز میان خرابکاری دیجیتالی و خشونت جهان واقعی را از بین می‌برد و بیش از هر چیز به تهاجمات نظامی سنتی شباهت دارد.

شرکت‌های امنیت سایبری ادعا می‌کنند:

ایران مسئول حمله به شرکت نفتی آرامکوی عربستان (Aramco) در سال 2012 است.

همچنین مدعی هستند که این کشور، به تازگی حملات گسترده و مخربی را در آسیای غربی انجام می‌دهد.

کیث الکساندر خاطرنشان کرد:

ایران چه چیزی برای از دست دادن دارد؟ ما می‌خواهیم آن‌ها را تحریم کنیم؟ ما هم‌اکنون نیز این کار را انجام داده‌ایم.

الکساندر اظهار داشت:

آمریکا از گذشته به منظور مقابله و تنبیه هکرهای خارجی، اقدام به تحریم آن‌ها می‌کرد؛ اما صنایع ایران هم‌اکنون تحت شدیدترین تحریم‌ها قرار دارند. از طرفی اعلام جرم‌های صورت گرفته علیه هکرها هیچ‌گاه در دادگاه‌های آمریکا به خوبی پیش نرفته است.

وی مدعی شد:

برای نمونه، وزارت دادگستری این کشور، 7 هکر ایرانی را -که در سال 2016 به بانک‌های آمریکا حمله کرده بودند- تحریم کرد. همچنین در سال 2018، نسبت به 2 فرد دیگر که بیمارستان‌ها، دانشگاه‌ها و سازمان‌های دولتی را مورد تهاجم قرار داده بودند، اقدام مشابهی انجام داد.

دولت ترامپ، همچنین جلوی برنامه‌ی انجام دادن هک‌های متقابل توسط فرماندهی سایبری را گرفته است. با وجود این، مقامات همچنان در معرض هک‌های گسترده و از کنترل خارج شدن آن قرار دارند.

مقام مذکور ادعا کرد که مسئله یادشده، سطح بازدارندگی را در برابر اقدامات ایران کاهش می‌دهد.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.