about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

آفریقای جنوبی پس از بازیابی از یک حمله بزرگ سایبری، یک پایگاه داده متخصصان امنیتی ایجاد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ تولاس نِکسِسی (Thulas Nxesi)، وزیر اشتغال و کار آفریقای جنوبی گفت که دولت قصد دارد قابلیت‌های امنیت سایبری خود را افزایش دهد.

نِکسِسی در جلسه پرسش و پاسخ پارلمانی اخیر اعلام کرد که وزارت خدمات و مدیریت دولتی، کمیته دائمی امنیت سیستم‌های اطلاعاتی (SCISS) را ایجاد کرده که در آن همه ادارات دولتی برای بحث در مورد امنیت اطلاعات و امنیت سایبری حضور دارند؛ این کمیته، طرح ابتکاری بخش‌هایی را ارائه کرده که منابع را به اشتراک می‌گذارند و مهارت‌ها را در مسائل مربوط به امنیت سایبری به یکدیگر منتقل می‌کنند.

وی افزود :

«این طرح ابتکاری هنوز در مرحله اولیه و پایگاه داده متخصصان امنیت سایبری در بخش عمومی در حال توسعه است. کارکنان امنیت اطلاعات داخلی همچنین با سایر مؤسسات اطلاعات امنیت تهدید جهانی همگام هستند که از جمله مؤسسات می‌توان به این موارد اشاره کرد : مایکروسافت - «Security Slate»، مرکز امنیت اینترنتی (CSI) و «Hackers Choice»، جایی که ما به طور مرتب اطلاعات مربوط به امنیت فناوری اطلاعات و ارتباطات، اخبار، اطلاعات مربوط به آسیب‌پذیری‌ها، ویروس‌ها و نقض حریم خصوصی داده‌ها که وزارتخانه باید از آن آگاه باشند را دریافت می‌کنیم.»

حمله بزرگ

کارشناسان معتقدند که پس از اینکه حمله سایبری به زیرساخت‌های فناوری اطلاعات ترانسنت (Transnet) باعث کاهش سرعت فعالیت در بنادر آفریقای جنوبی شد، توانایی‌های فناوری اطلاعات دولت زیر سؤال رفت.

شرکت دولتی راه‌آهن و بنادر آفریقای جنوبی در 22 ژوئیه امسال مورد حمله باج‌افزاری قرار گرفت که منجر به قطع سیستم‌های رایانه‌ای شد؛ این شرکت به کارکنان خود در مورد عدم استفاده از لپ‌تاپ، رایانه رومیزی و رایانه لوحی متصل به دامنه ترانسنت و عدم دسترسی به ایمیل‌های کاری دستگاه‌های شخصی هشدار داد.

ترانسنت، فورس ماژور را در 27 ژوئیه سال جاری معرفی کرد. فورس ماژور یک بند رایج در قراردادها است که در صورت وقوع یک رویداد فوق‌العاده مهم، همه طرف‌ها را از مسئولیت آزاد می‌کند.

شرکت امنیت اطلاعات «Crowdstrike» گفت که یادداشت باج‌افزاری پیدا شده در سیستم‌های ترانسنت، شبیه بقیه مواردی است که در ماه‌های اخیر دیده شدند.

آدام مایرز (Adam Meyers)، معاون اطلاعات در Crowdstrike اظهار داشت که این یادداشت با انواع باج‌افزارهایی به نام «Death Kitty»، «Hello Kitty» و «Five Hands» مرتبط است.

این گونه‌ها اخیراً با هدف قرار گرفتن «CD Projekt RED»، سازنده لهستانی بازی‌های ویدئویی و سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های امنیتی در محصولات «SonicWall» پیدا شدند.

حمله به ترانسنت باعث شد عملیات‌های پایانه‌های کانتینری تقریباً متوقف شوند. با خاموش شدن سیستم‌های فناوری اطلاعات ، ترانسنت مجبور شد برای کنترل کشتی های ورودی و خروجی و جابه‌جایی کانتینرها از سیستم‌های دستی استفاده کند.

منبع:

تازه ترین ها
ده‌ها
1404/06/22 - 09:12- بررسی تخصصی

ده‌ها بازیگر اسرائیلی در دام هکرهای ایرانی افتادند

ده‌ها بازیگر اسرائیلی در دام یک ایمیل فیشینگ هکرهای ایرانی برای «آزمون بازیگری» افتادند.

ایرانسل
1404/06/22 - 09:04- سایرفناوری ها

ایرانسل و همراه اول، آماده راه‌اندازی فناوری eSIM در ایران می‌شوند

در پی معرفی رسمی گوشی‌های هوشمند و بهره‌آوری مُدل «آیفون ایر» از فناوری eSIM،بسیاری از کاربران ایرانی علاقه‌مند به محصولات «اپل»این سؤال را مطرح کردند که آیا اپراتورهای «ایرانسل» و «همراه اول»، فناوری eSIM را در کشور راه‌اندازی می‌کنند؟

مشکل عجیب اینستاگرام که بازدید استوری‌ها را پایین می‌آورد، برطرف شد

مشکل عجیب و تاثیرگذار استوری‌های اینستاگرام سرانجام برطرف شد.