about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

انیشتین به کمک سیلزفورس می‌آید

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان، نشریه فوربز در شماره ماه سپتامبر (شهریور) خود، با نامیدن مارک بنیوف (مدیرعامل سیلزفورس) به‌عنوان «برترین نوآور دهه حاضر میلادی»، خبر داد که این شرکت به‌زودی از یک محصول جدید در زمینه هوش مصنوعی پرده‌برداری خواهد کرد. گفته می‌شود این محصول به سیستم عصبی سیلزفورس تبدیل خواهد شد؛ به‌طوری‌که قابلیت انجام هر آنچه را که سیلزفورس انجام می‌دهد، خواهد داشت.

این محصول جدید که «انیشتین» نام دارد، قرار است در همایش سالیانه سیلزفورس که هرسال در ماه اکتبر (مهر) و در شهر سان‌فرانسیسکو واقع در ایالات‌متحده برگزار می‌شود، معرفی گردد. آقای بنیوف در این مورد می‌گوید: «اگر این محصول بزرگ‌ترین گام بعدی نباشد، دیگر من نمی‌دانم که چه چیزی گام بزرگ بعدی خواهد بود.»

گفتنی است نشریه فوربز برای شش سال متوالی، شرکت سیلزفورس را در فهرست سالیانه خود در کنار «نوآورترین شرکت‌های جهان» قرار داده است. امسال هم مثل سال قبل، سیلزفورس درست پس از شرکت تسلاموتورز، در جایگاه دوم دیده می‌شود.

پس‌ازآنکه هفته گذشته نام نوآوران در نشریه فوربز منتشر شد، آقای بنیوف در یک توییت اعلام کرد: «انیشتین نخستین پلتفرم هوش مصنوعی جامع در بخش مدیریت ارتباط با مشتریان خواهد بود.» این محصول که برای تقویت فروش، بازاریابی و دیگر عرصه‌های سیلزفورس طراحی‌شده، دارای اطلاعات هوشمندانه و پیشنهادهایی مبتنی بر حدس است و آن‌طور که آقای بنیوف می‌گوید، رقبای سیلزفورس را «شگفت‌زده» خواهد نمود.

مجله فوربز در این خصوص می‌نویسد: «سیلزفورس نخستین غول فناوری نیست که به هوش مصنوعی روی می‌آورد.» این نشریه می‌افزاید: «هم گوگل و هم مایکروسافت در این حوزه دست به اعمال جسورانه‌ای زده‌اند؛ اما با توجه به تمرکز سیلزفورس روی حوزه فروش و مدیریت ارتباط با مشتریان، بنیوف باید بتواند در مقیاسی وسیع دست به نوآوری بزند.»

آقای بنیوف می‌گوید حفظ رشد انفجاری این شرکت در طی پنج سال گذشته و هدایت آن به‌سوی آینده، سیلزفورس را در معرض چالش‌های بزرگی قرار می‌دهد. وی می‌افزاید: «ما در شرایطی قرار داریم که گویی در وسط پرواز با هواپیمای بوئینگ ۷۴۷، می‌خواهیم موتورهای آن را عوض کنیم!»

تازه ترین ها
تنظیم
1404/07/12 - 17:14- هوش مصنوعي

تنظیم قانون هوش مصنوعی توسط مکزیک در بخش دوبله

مکزیک، پیش‌نویس قانونی را برای تنظیم هوش مصنوعی در دوبله و انیمیشن تهیه می‌کند.

شبکه‌های
1404/07/12 - 16:48- آسیب پذیری

شبکه‌های کامپیوتری آمریکا آسیب‌پذیرتر می‌شوند

انقضای یک قانون کلیدی در آمریکا در مورد امنیت سایبری بر آسیب‌پذیری شبکه های کامپیوتری این کشور خواهد افزود.

آزمایش واتس‌اپ در مورد یک ویژگی جدید برای استفاده از نام کاربری برای حساب

واتس‌اپ در حال آزمایش ویژگی جدیدی است که به کاربران امکان می‌دهد از نام کاربری برای حساب خود استفاده کنند.